הבלוג של דורית מנו - טל אור

Sweet Dooly

פתאם קמה דורית בבוקר החליטה שהיא סוויט דולי והתחילה ללכת. אני אוהבת לאפות, לבשל, לשחק עם מתוקים ליצור-לא רק עם אוכל, כמה שיותר להנות מהחיים וממה שיש.

עדכונים:

פוסטים: 230

עוקבים: 151

החל ממרץ 2014

שלושה מצרכים:פתי בר, שוקולד ומרשמלו, חמש דקות בגריל ואתם בגן עדן. אלוהים כמה שזה טעים!

11/05/2017

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

 

לפני הכל הכנתי לכם סרטון איך מכינים

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

עוגיות סמורס הן עוגיות שעשויות משלושה מצרכים:
פתי בר, שוקולד ומרשמלו.
הכנתי בעבר גירסה דומה עם בצק פריך, שוקולד מריר ומרשמלו
וקראתי להן ים של שוקולד שהיו חלומיות לכשעצמן

עוגיות ים של שוקולד2

את עוגיות הסמורס מצאתי בהמון גירסאות בפינטרסט
האמריקאים משתגעים עליהם.
פינטרסט היא רשת חברתית כמו פייסבוק אבל שמבוססת על תמונות.
כל פעם שראיתי את התמונות ההורסות ואת הקלות הבלתי נסבלת
של להכין את העוגיות, כל פעם מחדש אמרתי שאכין אותן.
זה לא בדיוק עוגיות, זה יותר קינוח אבל
מהזה משנה איך נקרא לזה? גן עדן זה פה!
שלושה מצרכים כבר אמרתי?
פרורי עוגיות, ריבועי שוקולד ומרשמלו מעל

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

חמש דקות בגריל בחום של 190 מעלות
וזהו. אתם בגן עדן.

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

אגב, יש כמובן גם גירסה לעצלנים
אם הם לא רוצים לפרר עוגיות
ריבועי פתי בר בכוסיות קאפקייס עם ריבוע שוקולד
ומרשמלו מעל

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

אופים בגריל ובום! זה עובד מצויין

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

ואל תגידו שלא הזהרתי
היידה. לעבודה.

עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו

מה צריך בשביל עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו?

פס עוגיות פתי בר
1 חבילת שוקולד מריר
1 חבילת מרשמלו

איך מכינים עוגיות סמורס עוגיות פתי בר שוקולד ומרשמלו?

מפוררים עוגיות פתי בר במעבד מזון
מפזרים על צלוחיות קטנות
מפזרים ריבועי שוקולד על העוגיות
עם מספרים גוזרים כל מרשמלו לשניים ומפזרים מעל השוקולד
מחממים תנור לגריל ל – 190 מעלות
ומכניסים את הצלוחיות לגריל לחמש דקות.
תשימו לב לחום התנור אצלכם ותשגיחו אולי אפילו שלוש דקות.
גם אם נדמה לכם שהשוקולד לא נמס למרות שהמרשמלו השחים
מהחום אחרי מספר דקות זה נמס.
מוציאים מהתנור, מחכים דקה וזהו. מפה מתחילה השערוריה
ביס אחרי ביס זה נעלם.
גירסה לעצלנים:
בכוסיות קאפקייקס שוברים פתי בר, שמים קובית שוקולד למעלה
מפזרים מרשמלו ולתנור באותה צורה.
אני שמתי את הכוסיות בתבנית קאפקייס לנוחות וככה שמתי בתנור.
אם לא חיסלתם הכל ונשאר – בסיבוב הבא לשים כמה דקות בטוסטר אובן ובום!
הטעם הקטלני חוזר בשניות.
ואל תגידו שלא הזהרתי מראש(:
חג שמח אהובות ואהובים שלי!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

בהזדמנות חגיגית זו שאתם פה שמחה לבשר לכם שפתחתי אתר חדש שכולו שלי, אשמח מאד אם תבואו לבקר בו. רק ללחוץ כאן: SWEET DOOLY   חג שמח!!!

על מנת לקבל עדכון על כל מתכון חדש, תלחצו פה-  [email protected]  והמייל הבא שלכם יהיה מתוק. רק טוב חברימים!

עוד מהבלוג של דורית מנו - טל אור

תצוגה מקדימה

תפוחי אדמה בתנור

המתכון שאתם הרוסים עליו תפוחי אדמה בתנור ועכשיו הסרטון איך מכינים שלב אחרי שלב את תפוחי האדמה בתנור. הבהרה - בדרך כלל אינני נוהגת להשתמש בתבנית חד פעמית אולם פה זה...

תצוגה מקדימה

דג סלמון בתנור

שמחה לבשר לכם שהמתכון לדג סלמון בתנור זכה במקום השני בטופ 5 של המאכלים הכי אהובים בסלונה בשנת 2015. ובלעדיכם זה לא...

תצוגה מקדימה

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות. עד שלא טעמתי לא הבנתי על מה מדובר. אצלנו קוראים  להם לחמניות עננים בגלל הרכות הנהדרת. והכנתי לכם סרטון הדגמה : [youtube...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה