הבלוג של דורית מנו - טל אור

Sweet Dooly

פתאם קמה דורית בבוקר החליטה שהיא סוויט דולי והתחילה ללכת. אני אוהבת לאפות, לבשל, לשחק עם מתוקים ליצור-לא רק עם אוכל, כמה שיותר להנות מהחיים וממה שיש.

עדכונים:

פוסטים: 203

עוקבים: 153

החל ממרץ 2014

5 מצרכים כולל הסלמון, חצי שעה בתנור והדג הזה שלכם. אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.

06/01/2015

שקופית1

שמחה לבשר לכם שהמתכון לדג סלמון בתנור זכה במקום השני בטופ 5 של המאכלים הכי אהובים בסלונה בשנת 2015.

דג סלמון מקום 2

ובלעדיכם זה לא היה קורה. תודה תודה תודה ותודה ל @סלונה אוכל על המקפצה!
בתיאבון!

ביום שישי אצלנו בארוחה דג הסלמון הוא להיט.
בניגוד לדעה הרווחת אצלנו אין חריימה וגם לא דג עם רוטב.
בפסח האחרון במקום הדגים המטוגנים הקלאסים הגשנו את הסלמון. זו היתה הצלחה היסטרית.
הסלמון הוא הדג הנבחר עם התיבול המיוחד של השף שהמציא את התבלון הסודי של מתכון תפוחי האדמה ההיסטרי.
כשהדג יוצא מהתנור הוא טיפה קריספי בחוץ, עסיסי ומתובלן והוא פשוט מעולה.

5 מצרכים כולל הסלמון, חצי שעה בתנור והדג הזה שלכם. אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.

לעבודה.

שקופית4

מתכון לסלמון בתנור

1 דג סלמון
4 כפות שמן זית
כף בזיליקום
כף אורגנו
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מוציאים הדג מהמקפיא ונותנים לו להפשיר.
מחממים תנור ל -200 מעלות.
בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים.
מורחים על הדג את התערובת וכשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 200 מעלות לעשר דקות.
כעבור עשר דקות מורידים ל-180 מעלות לעוד כעשרים דקות עד שהדג משנה צבעו.
אחרי שתכינו פעם אחת, לא תפסיקו להכין אותו כל פעם מחדש.

בתיאבון חברימים!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה בסוויט דוּלי SWEET DOOLY   תודה!

בהזדמנות חגיגית זו שאתם פה שמחה לבשר לכם שפתחתי אתר חדש/בלוג אוכל שכולו שלי, אשמח מאד אם תבואו לבקר בו. רק ללחוץ כאן: SWEET DOOLY   חג שמח!!!

על מנת לקבל עדכון על כל מתכון חדש, תלחצו פה-  [email protected]  והמייל הבא שלכם יהיה מתוק. רק טוב חברימים!

עוד מהבלוג של דורית מנו - טל אור

תצוגה מקדימה

תפוחי אדמה בתנור

אם יש מתכון שהפתיע אותי, זה המתכון – תפוחי אדמה בתנור. אני שSweet הוא שמי הראשי וחולמת איזה עוגה אני הולכת לרקוח עוד שניה, באו תפוחי אדמה בתנור ועשו לי ביצ'פר. המתכון הכי...

תצוגה מקדימה

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות. עד שלא טעמתי לא הבנתי על מה מדובר. אצלנו קוראים  להם לחמניות עננים בגלל הרכות הנהדרת. והכנתי לכם סרטון הדגמה : [youtube...

תצוגה מקדימה

כנאפה חלומי שמכינים במהירות

את ההשראה למתכון הכנאפה לקחתי משתי חברותי הנהדרות מתכון הקדאיף של שרית עציץ מהבלוג "הכל אפשרי", ומתכון ...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר