הבלוג של דורית מנו - טל אור

Sweet Dooly

פתאם קמה דורית בבוקר החליטה שהיא סוויט דולי והתחילה ללכת. אני אוהבת לאפות, לבשל, לשחק עם מתוקים ליצור-לא רק עם אוכל, כמה שיותר להנות מהחיים וממה שיש.

עדכונים:

פוסטים: 184

החל ממרץ 2014

 

זה מביך כמה קל להכין את עוגיות השחיתות האלה. בצק פריך, שוקולד ומרשמלו.

במסגרת שיטוטי באינטרנט ראיתי את אופן ההכנה של העוגיות האלה בכל צורה אפשרית.  גילוי נאות, הרעיון לא שלי, אבל הקלות הבלתי נסבלת של הכנתן פשוט קנתה אותי.

שקופית1

בצק פריך על תבנית, עליו  מניחים שוקולד מריר, חלב, מה שתבחרו

שקופית7

מפזרים מעל מרשמלו

שקופית3

ומכסים בבצק פריך. זהו.

שקופית4

נכון שערורייתי כמה קל?

שקופית2

לעבודה עם מידות מדוייקות.

חומרים:

חצי חבילת בצק פריך מעדנות

200 ג’ שוקולד מריר

כ-15 יחידות מרשמלו חתוכות לחצי (עם מספרים גוזרים את המרשמלו לחצי)

אופן ההכנה:

מרדדים חצי מבצק הפריך לתבנית, מניחים את השוקולד על הבצק, מפזרים את המרשמלו ומכסים בבצק. אופים ב-160 מעלות כעשרים דקות עד חצי שעה. כן כן אני שומעת את קריאות העונג שלכם עד כאן(:

פורסים את הבצק לריבועים קטנים, כשהשוקולד מתקרר העוגיות מתייצבות.

תהנו אהובים שלי!

שקופית5

 

ואם במקרה העוגיות לא התחסלו באותו היום, כך הן נראות למחרת.

10547657_675385012537394_1656940918856835640_n

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה!

על מנת לקבל עדכון על כל מתכון חדש, בפינה השמאלית ב”עקוב אחרי” תוסיפו את המייל שלכם והמתכון אצלכם במייל. רק טוב!


עוד מהבלוג של דורית מנו - טל אור

תצוגה מקדימה

תפוחי אדמה בתנור

המתכון שאתם הרוסים עליו תפוחי אדמה בתנור ועכשיו הסרטון איך מכינים שלב אחרי שלב את תפוחי האדמה בתנור. הבהרה - בדרך כלל אינני נוהגת להשתמש בתבנית חד פעמית אולם פה זה...

תצוגה מקדימה

דג סלמון בתנור

ביום שישי אצלנו בארוחה דג הסלמון הוא להיט. בניגוד לדעה הרווחת אצלנו אין חריימה וגם לא דג עם רוטב. בפסח האחרון במקום הדגים המטוגנים הקלאסים הגשנו את הסלמון. זו היתה הצלחה היסטרית. הסלמון הוא הדג הנבחר עם התיבול המיוחד של...

תצוגה מקדימה

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות

לחמניות זיתים מהירות שמכינים בעשר דקות. עד שלא טעמתי לא הבנתי על מה מדובר. אצלנו קוראים  להם לחמניות עננים בגלל הרכות הנהדרת. והכנתי לכם סרטון הדגמה : [youtube...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה