הבלוג של משחקים עם מתכונים

sunny035

שמי מילה, אני בת 33,וכל חיי אני והמטבח לא היינו חברים. בחצי שנה אחרונה פתאום גיליתי בתוכי תשוקה לאפיה, בעיקר של מתוקים, עוגות וקינוחים שונים. הפינה הזאת של האינטרנט מוקדשת לניסיונות שלי בעולם האפיה, הצלחות וכשלונות, והרצון... +עוד

שמי מילה, אני בת 33,וכל חיי אני והמטבח לא היינו חברים. בחצי שנה אחרונה פתאום גיליתי בתוכי תשוקה לאפיה, בעיקר של מתוקים, עוגות וקינוחים שונים. הפינה הזאת של האינטרנט מוקדשת לניסיונות שלי בעולם האפיה, הצלחות וכשלונות, והרצון ללמוד עוד ועוד...רק שלא אסחף ואשכח את הגזרה שלי תוך כדי.

עדכונים:

פוסטים: 18

החל מפברואר 2015

האמת אני לא אוהבת ממולאים כל כך ולכן לא התעמקתי יותר מידי בהכנתם. בנוסף, תמיד הייתי משוכנעת שממלאים רק פלפלים מתוקים. כי זה מה שהיו מכינים אצלי בבית. אבל יום אחד נתקלתי במתכון הזה בבלוג הכי אהוב עלי וידעתי שאני חייבת להכין אותם. אבל משום מה, בני הבית לא התלהבו כמוני מהרעיון, אז הייתי צריכה להמציא מילוי שיעריכו יותר מהמתכון המקורי.

אז ככה:

  • 8 עגבניות בינוניות
  • 125 גרם גבינה בולגרית רכה
  • 1/2 חבילה גבינת כנען לאפיה
  • 3/4 כוס גבינה מגוררת
  • 1/2 כוס זיתים פרוסים או פטריות טריות
  • 1/2 כוס תירס משומר
  • 1 כפית אורגנו
  1. חותכים את החלקים העליונים של העגבניות ושומרים בצד. בעזרת כפית מרוקנים את תוכן העגבניות (ומכינים סלט) זורים מלח גס בתוך העגבניות ושמים הפוך על צלחת או מגבת ניר לייבוש הנוזלים.
  2. בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי: הגבינות, זיתים, תירס, אורגנו.
  3. ממלאים את העגבניות , מכסים עם הכיפות ששמרנו בצד, אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-25 דקות. מגישים חם.

11707619_10153450338559596_8149718140600212762_n 11667295_10153450338639596_7211028852692138239_n

 

עוד מהבלוג של משחקים עם מתכונים

תצוגה מקדימה

עוגות תפוחים אישיות

יש לי חולשה לעוגות קטנות. מעין גרסת מיני של עוגת פאי גדולה. חיפשתי כלים לעוגות אישיות, ובסוף ויתרתי (בגלל שרובם סיליקון ויקרים) והשתמשתי בתבנית מאפינס רגילה. במתכון הנוכחי נתקלתי כשחיפשתי פרופורציות לרכיבים לפאי תפוחים...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

עוגת גבינה

פעם, עוד לפני שלקחתי את נושא האפייה ברצינות, היתה לי תקופה של אובססיה לעוגות גבינה. טעמתי פעם עוגת גבינה אצל חברים, ומאוד רציתי לשחזר. הפכתי את האינטרנט, הדפסתי המון מתכונים, הקצפתי, אפיתי, קיררתי ו...לא מצאתי. (בדיעבד הסתבר...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

פאי תמרים, כמעט ללא סוכר

אז החגים עברו, ואפשר לחזור לקמח רגיל. איזה כיף! כי לא ממש התחברתי לקמח מצה (למעשה סבלתי מאוד, ובהזדמנות הראשונה דחפתי את כל הקמח של פסח לאמא שלי) הפאי הזה מאולתר לחלוטין. הבן שלי מאוד אוהב תמרים, אז מידי פעם אני קונה לו...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה