הבלוג של Roni Tagansky

spatula38

I Love Food

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מדצמבר 2013

12 יחידות

2 כוסות קמח רגיל
כף אבקת אפייה
חצי כפית מלח
ביצה
כוס סוכר
60 גרם חמאה מומסת, ומצוננת
כוס ורבע שמנת חמוצה
כוס וחצי אוכמניות טריות או קפואות

לחמם תנור ל-180ל מעלות. לשמן תבנית שקעים או לרפד בעטרות נייר

לנפות קמח, אפייה ומלח לקערה בינונית. בקערה נוספת לטרוף ביצים כ- 20 שניות לתערובת
בהירה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטרוף לתערובת סמיכה יותר כ-40 שניות. להוסיף את החמאה המומסת והמצוננת ולטרוף היטב. להוסיף את השמנת החמוצה ולטרוף היטב לתערובת אחידה.

להוסיף את האוכמניות לתערובת הקמח ולערבב בעדינות . לקפל את התערובת בעדינות אל תערובת השמנת החמוצה רק עד לאיחוד. לא לערבב יתר על המידה

למלא את השקעים בתערובת ולאפות כ-20 עד 25 דקות להזהבה, או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא יבש. לצנן על רשת

תהנו :)

עוד מהבלוג של Roni Tagansky

תצוגה מקדימה

עוגת טחינה ושומשום

עוגה בחושה משגעת. רכה, נימוחה ומענגת תבנית קוגלהוף 24 לשימון וקישוט התבנית 2 כפות טחינה גולמית 2 כפות שומשום לעוגה 3 ביצים 300 גרם סוכר 1 שקית סוכר וניל 180 מ"ל...

תצוגה מקדימה

עברתי דירה - לכאן

שלום חברים, I am back אחרי הפסקה גדולה מהמטבח וסגירת הבלוג הישן שלי, החלטתי לפתוח את הבלוג החדש כאן בסלונה. בתחילה אעביר את כל המתכונים מהבלוג הישן שלי, לטובת אלה שעדיין לא מכירים אותי ואת המתכונים. בהמשך כמובן יעלו מתכונים...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

פלפלים ממולאים

מלית 10 פלפלים אדומים, שטופים ונקיים מגרעינים חצי קילו בשר טחון חופן פטרוזיליה, שטופה וקצוצה דק בצל אחד גדול, קצוץ דק 3 שיני שום, קצוצות דק חצי כוס אורז פרסי 100 גרם...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה