הבלוג של Roni Tagansky

spatula38

I Love Food

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מדצמבר 2013

מצרכים לכ-6 מנות אישיות

חצי ליטר חלב
225 גרם אבקת סחלב
ליטר שמנת מתוקה 38%

לסירופ

100 גרם סוכר
250 מ”ל מים מינרליים
מיץ מחצי לימון
כפית תמצית מי ורדים
טיפה צבע מאכל אדום, טבעי ( לא חובה)
150 גרם פיסטוק, שלם קלוף וקלוי

בסיר גדול בעל תחתית עבה, לשים את אבקת הסחלב, שמנת מתוקה והחלב. לבחוש היטב ולהביא לרתיחה.

להנמיך את הלהבה ולבשל תוך טריפה כשלוש דקות עד להסמכה או למבחן הכף. מסירים מהאש מצננים כמה דקות, ומוזגים אל תוך כוסות ההגשה. מעבירים למקרר לכמה שעות, ועוברים להכנת הרוטב.

בסיר קטן שמים מים וסוכר ומערבבים היטב לרתיחה והמסת הסוכר. מנמיכים להבה, מוסיפים מיץ לימון וממשיכים לבשל כחמש דקות לקבלת סירופ סמיך. מסירים מהאש, מוסיפים תמצית ורדים, צבע מאכל ( במידה ומשתמשים) ופיסטוקים. מערבבים היטב ומצננים לגמרי. מוזגים בעדינות סירופ אל תוך כוסות המוס ומחזירים למקרר עד להגשה.

עוד מהבלוג של Roni Tagansky

תצוגה מקדימה

עוגת טחינה ושומשום

עוגה בחושה משגעת. רכה, נימוחה ומענגת תבנית קוגלהוף 24 לשימון וקישוט התבנית 2 כפות טחינה גולמית 2 כפות שומשום לעוגה 3 ביצים 300 גרם סוכר 1 שקית סוכר וניל 180 מ"ל...

תצוגה מקדימה

עברתי דירה - לכאן

שלום חברים, I am back אחרי הפסקה גדולה מהמטבח וסגירת הבלוג הישן שלי, החלטתי לפתוח את הבלוג החדש כאן בסלונה. בתחילה אעביר את כל המתכונים מהבלוג הישן שלי, לטובת אלה שעדיין לא מכירים אותי ואת המתכונים. בהמשך כמובן יעלו מתכונים...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

פלפלים ממולאים

מלית 10 פלפלים אדומים, שטופים ונקיים מגרעינים חצי קילו בשר טחון חופן פטרוזיליה, שטופה וקצוצה דק בצל אחד גדול, קצוץ דק 3 שיני שום, קצוצות דק חצי כוס אורז פרסי 100 גרם...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה