הבלוג של Roni Tagansky

spatula38

I Love Food

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מדצמבר 2013

בצק

200 גרם חמאה
60 גרם אבקת סוכר
300 גרם קמח לבן
60 גרם אבקת נוגט
30 גרם פרג טחון
2 גרם אבקת אפייה
ביצה

מלית

150 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
70 גרם חמאה רכה
60 גרם שמנת מתוקה
60 גרם אבקת נוגט
50 גרם ברס
20 גרם קורנפלור

אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, אבקת נוגט, פרג וחמאה לתערובת פירורית, מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק. עוטפים ומקררים ל-40 דקות.

למלית – ממיסים שוקולדים, חמאה ושמנת לתערובת אחידה. מערבבים עם שאר החומרים. מצננים למרקם משחתי
סמיך ומעבירים לשק זילוף.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק. קורצים עיגולים, מזלפים מהמלוי ומקפלים לצורת אוזן המן.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות, 15-20 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים
מהתנור, מצננים ומאבקים באבקת סוכר.

מקור המתכון: אורן גירון

עוד מהבלוג של Roni Tagansky

תצוגה מקדימה

עוגת טחינה ושומשום

עוגה בחושה משגעת. רכה, נימוחה ומענגת תבנית קוגלהוף 24 לשימון וקישוט התבנית 2 כפות טחינה גולמית 2 כפות שומשום לעוגה 3 ביצים 300 גרם סוכר 1 שקית סוכר וניל 180 מ"ל...

תצוגה מקדימה

עברתי דירה - לכאן

שלום חברים, I am back אחרי הפסקה גדולה מהמטבח וסגירת הבלוג הישן שלי, החלטתי לפתוח את הבלוג החדש כאן בסלונה. בתחילה אעביר את כל המתכונים מהבלוג הישן שלי, לטובת אלה שעדיין לא מכירים אותי ואת המתכונים. בהמשך כמובן יעלו מתכונים...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

פלפלים ממולאים

מלית 10 פלפלים אדומים, שטופים ונקיים מגרעינים חצי קילו בשר טחון חופן פטרוזיליה, שטופה וקצוצה דק בצל אחד גדול, קצוץ דק 3 שיני שום, קצוצות דק חצי כוס אורז פרסי 100 גרם...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה