הבלוג של גברת הבלים

הבל הבלים

אני מי שאני, הבלוג הזה הוא מה שהוא. כל השאר, הבל הבלים.

עדכונים:

פוסטים: 122

עוקבים: 46

החל מינואר 2014

ויקום המלפפון ויכה את הגנן. או לפחות יכין מק אנד צ’יז שעומד לגמרי בזכות עצמו

15/08/2017

mac cheese 6

באחד האמשים בא אלי שמשון הפרחח הזה ואומר לי “אני רוצה להכין מקרוני אנד צ’יז” ככה במבטא הקנדי המהמם שלו “אבל לא מהמתכון שלך”.

תיכף ומייד לקחתי את עצמי בידיים כי לרגע רציתי להיעלב. טוב שהסופי הבוגרת שבי (שלום. קוראים לי סופי) מייד השתלטה על העניינים ואמרה בקול בוגר, שקול וסמכותי “בטח חמוד, תעשה מחקר באינטרנט ותסדר לך מתכון משלך”. כי כזו אני, אימא מעצימה שעל הדרך מעבירה שיעור במחקר אינטרנטי, חשיבה ביקורתית ויצירתיות תוך כדי זה שהיא בכלל לא נעלבת שהילד רצה לבשל ממתכון אחר כי את שלך הוא לא הכי אוהב עם כל החרדל והטלהעמק והשטויות.

הכין. שיכלל. הכין שוב.

יצא טעים. מאוד. לאמשקרת לכם.

“אימא, תעלי את זה לבלוג” הוא אומר לי פתאום. אהה! עכשיו זו כבר חתירה תחת סמכותי. ומה עושים במקרה כזה? נכון! אומרים לילד “תכתוב ותשלח לי, אני אעלה את זה לבלוג”. אימא מעצימה, אמרתי לכם. בחיי שמגיעה לי מדליה. מה אעשה שהוא ילד עצום, והוא באמת כתב ושלח לי. אז קבלו באהבה את פוסט האורח של היום, פרי עטו ופיתוחו של בכורי שמשון, בן רבע לעשר:

המתכון של הילד למקרוני אנד צ’יז מעולים

פעם אחת כשאמא לא היתה בבית ואף אחד לא ידע בעל-פה את המתכון למקרוני וגבינה חשבתי “אולי אני אוכל להכין מתכון בעצמי?” אז התחלתי לחפש בגוגל מתכונים. הוא הציע כל מיני מתכונים אבל אף אחד לא עינין אותי אז חיברתי כמה מתכונים והנה המתכון שיצא:

1 שופכים קצת מים אל תוך הסיר

2 מודדים פסטה בכוסות: כמיספר הסועדים +כוס אחת

3 מודדים חלב בכוסות: כמיספר הסועדים  (הערת האם: מרטיבים את הסיר במים כדי שהחלב לא ידבק. שמים בסיר את הפסטה והחלב לפי מה שהילד כתב)

4 מדליקים על אש נמוכה ומחכים רבע שעה (הערת האם: תוסיפו קצת מלח לפי הטעם)

הפסטה סופגת את רוב החלב בזמן הבישול

הפסטה סופגת את רוב החלב בזמן הבישול

5 מודדים גבינה בכוסות: מיספר הסועדים לחלק ל-2

6 מפזרים את הגבינה בוחשים קצת  מחכים קצת ובתאבון

אם הייתי מרשה, הוא היה מכניס יותר גבינה מפסטה. תכל'ס צודק

אם הייתי מרשה, הוא היה מכניס יותר גבינה מפסטה. תכל’ס צודק

תשמעו, אני אימא גאה.

ככה הוא הגיש לי את זה לשולחן:

הצעת הגשה: עם קצת אורגנו יבש מעל

הצעת הגשה: עם קצת אורגנו יבש מעל

יצא טעים. חברות כבר כותבות אלי לשאול מה בדיוק המתכון של הילד. תנסו גם!

 

זה הכל הפעם. תיכף החופש ייגמר, אל תקפצו עדיין מהחלון. נשיקות עם רוז’ מגברת הבלים!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

♥ הי! אהבתן מה שקראתן? אתן מוזמנות לעקוב אחריי באופן קבוע, בכפתור “עקוב אחרי” כאן למעלה או בדף הפייסבוק שלי גברת הבלים 
 רגע! ידעתן שיש לי ערוץ יוטיוב? מה דעתכן להירשם לערוץ שלי ביוטיוב

עוד מהבלוג של גברת הבלים

תצוגה מקדימה

חמושה במשקפיים: תרצה אתר - ציפור בחדר

  היום הפינה הספרותית שלנו, חמושה במשקפיים, היא לא על ספר, אלא על סרט תעודי ישראלי. הבמאי והמפיק ארי דוידוביץ' חקר את סיפור חייה ומותה של תרצה אתר, והוא...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

ירקות שורש בתנור

אני מכירה את מיה בר-חיים כבר כמעט תשע שנים. שתינו בנות אותה עיר, וכבר כמעט תשע שנים שאני אוכלת אצלה, במטבח של מיה, ארוחת בוקר בכל יום שישי. האוכל של מיה מזכיר לי בית, אבל פנסי. כמו שהבית שלי היה, אם מישהו היה מבריק את כלי...

תצוגה מקדימה

הגברת מגבנת

שלום קוראים יקרים. מי שעוקב קצת אחר הגברת (הי דארלינג! מתי אתה חוזר היום הביתה?), יודע כבר שהגברת אוהבת לשחק במטבח. לא רק ארוחות צהריים לילדים שצריכים לגדול גדולים, אלא גם אוכל מושחת, קינוחים סקסיים וכהנה וכהנה משחקים. בין...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה