הבלוג של גברת הבלים

הבל הבלים

אני מי שאני, הבלוג הזה הוא מה שהוא. כל השאר, הבל הבלים.

עדכונים:

פוסטים: 135

החל מינואר 2014

גברת הבלים אוהבת לשתות יין ומספרת לכם על היין של יקב ויתקין בסרטון חדש

30/10/2016

אני, זה ידוע, לא עושה סמים. לא עושה.

מזל שקפאין וסוכר לבן הם עדיין לגאליים, ומזל שאני כבר (כבר? על מי אני עובדת?) לגאלית בשביל אלכוהול. ואם זה לגאלי זה לא סמים, אולי תפסיקו כבר לדבר על סמים?

בכל מקרה, לפני כמה ימים הוזמנתי, יחד עם עוד כמה חברות מסלונה, לביקור וטעימות יין ביקב ויתקין.

יקב ויתקין שוכן בכפר ויתקין. במאחורנית של שמורת הצבים. אל תדאגו, נכנסים עם האוטו בכניסה של ביתן אהרון וממשיכים עם ההוראות של וויז, מגיעים יופי טופי.
את היקב הקימו שרונה ודורון בלוגולבסקי ביחד עם אסף פז, אחיה של שרונה. שלושתם אנשים שהגיעו מעולמות שונים לגמרי, ושהחיים הביאו אותם להתאהב ביין, ללמוד אותו ולהקים את היקב. עוד על סיפור היקב תוכלו לקרוא באתר ואני לא אכביד עליכם כי אני יודעת שמה שמעניין אתכם זה היין וכמה שתיתי ממנו.

צילום: עדי ריבק-שוהם

צילום: עדי ריבק-שוהם

רק סיפתח קטן, אתם יודעים, להתרענן אחרי שהגענו ולפני שמתחילות לשתות. רק אני ועינבר שחק, שכותבת את הבלוג המצויין הפוליטיקה של עולם האופנה שאותו תלכו לקרוא, אבל רק אחרי שתסיימו עם הפוסט הזה.

 

trio

מחבית ההתססה למעבדה לבדיקת טעמים ועד לבקבוק השלם – אסף פז היינן מעורב באופן אישי בכל השלבים. חבית ההתססה תוכננה ביחד עם מהנדסי הייצור של החבית, כך שמיצוי הענב יעשה בצורה העדינה והמיטבית ביותר, בלי לאבד מהצבע שנמצא בקליפה ובלי למחוץ את הגרעינים. במעבדה, שבדרך כלל לא מבקרים בה, אסף טועם ומחליט, מערבב בלנדים ובאופן כללי רוקח את קסם היין שלו. אגב, כשתגיעו למסעדה יקרה ונחשבת באיזור תלביב, בקשו את הבקבוק הזה – מסע ישראלי אדום. לא תתאכזבו.

lab1

צילום: עינבר שחק

פה אני במעבדה בחברתו של אסף, דוגמת גרנאש שעוד לא סונן. אם אתם רוצים לדעת מה חשבתי עליו, אתם מוזמנים לנגן את הסרטון בהמשך.

3

צילום: עינבר שחק

אין מה לומר, אני אוהבת יין וחביות יין ומוכנה לזרוק חלק מהרהיטים בבית לטובת חבית כזו או שלוש באמצע המטבח.

מוכנים לקצת סקירת יין? הנה זה מגיע!

embedded by Embedded Video

בכל מקרה, אתם יותר ממוזמנים ליצור קשר עם היקב. אפשר להגיע לטעימות יין עם או בלי אוכל, לסיור מרתק במרכז המבקרים שלהם ואפשר לערוך שם גם ארועים לקבוצות. המקום כשר, והיינות גם (מבציר 2014 ואילך).
שעות פתיחה: באמצע השבוע 9:00-18:00 וביום שישי עד 16:00
טלפון: 09-8663505

לאתר היקב ומרכז המבקרים

זה הכל להפעם. נשיקות עם רוז’ מגברת הבלים!

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

 הי! אהבתן מה שקראתן? אתן מוזמנות לעקוב אחריי באופן קבוע, בכפתור “עקוב אחרי” כאן למעלה או בדף הפייסבוק שלי גברת הבלים 
 רגע! ומה עם הסרטון? את הסרטון אהבתן? מה דעתכן להירשם לערוץ שלי ביוטיוב

עוד מהבלוג של גברת הבלים

תצוגה מקדימה

חמושה במשקפיים: תרצה אתר - ציפור בחדר

  היום הפינה הספרותית שלנו, חמושה במשקפיים, היא לא על ספר, אלא על סרט תעודי ישראלי. הבמאי והמפיק ארי דוידוביץ' חקר את סיפור חייה ומותה של תרצה אתר, והוא...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

ירקות שורש בתנור

אני מכירה את מיה בר-חיים כבר כמעט תשע שנים. שתינו בנות אותה עיר, וכבר כמעט תשע שנים שאני אוכלת אצלה, במטבח של מיה, ארוחת בוקר בכל יום שישי. האוכל של מיה מזכיר לי בית, אבל פנסי. כמו שהבית שלי היה, אם מישהו היה מבריק את כלי...

תצוגה מקדימה

הגברת מגבנת

שלום קוראים יקרים. מי שעוקב קצת אחר הגברת (הי דארלינג! מתי אתה חוזר היום הביתה?), יודע כבר שהגברת אוהבת לשחק במטבח. לא רק ארוחות צהריים לילדים שצריכים לגדול גדולים, אלא גם אוכל מושחת, קינוחים סקסיים וכהנה וכהנה משחקים. בין...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה