הבלוג של SivanOren

בָּדְנָבְס

עדכונים:

פוסטים: 14

החל מינואר 2017

תמיד רציתי להכין נשיקות צבעוניות. אבל לא סתם צבעוניות, צבעוניות מגניבות, עם כמה צבעים! ממש כמו קקי של חד-קרן.

16/02/2017

תמיד רציתי להכין נשיקות צבעוניות.

אבל לא סתם צבעוניות, צבעוניות מגניבות, עם כמה צבעים! ממש כמו קקי של חד-קרן.

unicorn poop

ועכשיו, כשאני חשה קצת יותר בטחון במטבח (תודות לקורס המופלא שאני עוברת – פשוט לבשל) אני מרגישה בשלה.

לצורך ההרפתקאה הזו איגדתי את אמי (שונאת הביצים) ואחי (הטבעוני) – לעידוד מהצד ותמיכה נפשית.

 

מצרכים למרנג:

  • 3 חלבונים בטמפרטורת החדר
  • קורט מלח
  • כפית מיץ לימון
  • כוס סוכר

 

מצרכים לקישוט:

  • צבעי מאכל ג’ל בצבעים שאתם רוצים
  • צבע ג’ל נצנצים (לא חובה)
  • שקית זילוף או שקית ZIPLOCK רגילה
  • מקל עץ/מקלות סיניים/כל כלי עזר אורכי

17 (Large)

אופן ההכנה :

0. מחממים את התנור ל 110 מעלות, מכינים תבנית עם נייר אפיה לנשיקות

1. בקערה  מתחילים להקציף את החלבונים במהירות נמוכה עם קורט מלח וכפית מיץ לימון.

1 (Large)

2. כשמתחיל להיווצר קצף מגבירים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.

3. ממשיכים להקציף עד שנוצר קצף לבן מבריק וסמיך מאוד, שגבעות שעולות ממנו שומרות על צורתן ואינן קורסות.

** ניתן להוסיף מעט אבקת סוכר ולקפל בעדינות את המרנג עליה עד שתטמע בעיסה. מאפשר עבודה נוחה יותר עם המרנג.

2 (Large)

4. במקביל להקצפה, ניתן להכין את שקית הזילוף: להכניס את הצנתר הרצוי (אני לא השתמשתי בצנתר)

5. השמת הצבעים בתוך השקית מתבצעת בעזרת מקל, עליו הנחתי צבע מאכל ג’ל ומרחתי בתוך שקית הזילוף לאורכה, כאשר אני משתדלת להגיע עד לקצה.

ניתן לערבב איזה צבעים שרוצים ולהכין כמה שקיות עם שילובי צבעים שונים.

3 (Large)

5 (Large)

6. לאחר שסיימנו למרוח את הצבעים בשקית, נעביר את המרנג מהקערה אל תוך שקית הזילוף בעדינות.

6 (Large)

7. נגזור את קצה השקית ונחל בזילוף על גבי תבנית האפייה, כאשר אנחנו מקפידים ללחוץ מלמעלה (על מנת לא לחמם עם היד את המרנג)

9 (Large)

8. הגדלים והצורות שניתן לעשות הם אינסופיים – וחופשיים לבחירתכם.

9. אופים את המרנג כשלוש שעות ב-110 מעלות.

10. לאחר שלוש שעות מכבים את התנור ומשאירים את המרנג להצטנן לגמרי בתוכו, בלי לפתוח את דלת התנור.

16 (Large)

11. מוציאים את המרנג מהתנור ומקלפים ממנו בזהירות את נייר האפייה.

 

בהצלחה!!!

 

עוד מהבלוג של SivanOren

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

המדריך המושלם להכנת סלט בצנצנת

סלט הוא תמיד רעיון נהדר, בריא וטעים, אבל פעמים רבות אין לנו זמן או אפשרות לחתוך את הסלט בבית/בעבודה, סלט בצנצנת הוא הפיתרון ! זו דרך נפלאה לאנשים עובדים ועסוקים להכין לעצמם 'מלאי' של סלט לכמה ימים מראש, יש שאפילו מחזיקים...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה