הבלוג של SivanOren

בָּדְנָבְס

עדכונים:

פוסטים: 14

החל מינואר 2017

הידעתם שקינואה כשרה לפסח ?! ובכן, היא כשרה בהחלט. הגיע הזמן להכניס סלט חדש לשולחן החג. עשיר, בריא ומתאים לכל המשפחה – לטבעוניים, לנמנעים מגלוטן ושאר מיטיבי הלסת למיניהם. חג שמח!

23/03/2017

סלט פשוט להכנה, שיקטוף מחמאות רבות.

ניתן לאכול קר או חם, מומלץ להגיש עם טחינה גולמית מעל :)

IMG_2745

המצרכים הדרושים:

כוס קינואה

5-6 פטריות טריות

חצי חציל

1 בטטה

1 קוביית פטרוזיליה דורות

1 קוביית כוסברה דורות

שמינית כפית מלח

קורט פלפל

שמן זית

כף מיץ לימון

טחינה גולמית (אם רוצים)

 

אופן ההכנה:

מבשלים את הקינואה במים עד ריכוך ומסננים.

חותכים את הבטטה והחציל לקוביות קטנות, מסדרים בתבנית, מפזרים מעט שמן זית מעל ואופים עד לריכוך ב200 מעלות. 20-30 דקות.

כשהכל מוכן, שמים במחבת כף שמן זית, מקפיצים את הפטריות, חתוכות לרבעים ואת החציל והבטטה האפויים.

מוסיפים את הקינואה, מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה, שמינית כפית מלח, קורט פלפל, כף מיץ לימון ומערבבים.

מגישים חם או קר – אפשר ואף מומלץ עם טחינה :)

IMG_2743

עוד מהבלוג של SivanOren

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

נשיקות בצבעי הקשת או מתכון ל UNICORN POOP

תמיד רציתי להכין נשיקות צבעוניות. אבל לא סתם צבעוניות, צבעוניות מגניבות, עם כמה צבעים! ממש כמו קקי של חד-קרן. ועכשיו, כשאני חשה קצת יותר בטחון במטבח (תודות לקורס...

תצוגה מקדימה

בורקס בריא, זה אפשרי!

הפתיעו אתכם אורחים? נשאר פירה מארוחת שישי? מחפשים רעיונות לארוחת ערב בריאה וקצת אחרת? קבלו מתכון לבורקס קליל ועדין, ללא שומן טראנס, שיהיה מוכן בצ׳יק צ׳ק. מצרכים ל 5...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה