הבלוג של SivanOren

בָּדְנָבְס

עדכונים:

פוסטים: 14

החל מינואר 2017

מתכון טבעוני למנה קלילה ומטריפה, שיכולה להיות תוספת לכל ארוחה

17/03/2017

אז מה אנחנו צריכים?

1

1. 600 גרם שעועית ירוקה עדינה , אני משתמשת בקפואה שהופשרה בלילה במקרר. אפשר להשתמש גם בירוקה / צהובה רגילה.

2. כף סויה

3. 2 כפות שמן שומשום (לא חובה, אפשר גם שמן זית)

4. 5 קוביות של בצל מטוגן דורות

5. 4 טבליות שום כתוש דורות

2

6. 75 גרם שומשום (אפשר פחות, אצלנו מאד אוהבים)

7. צ׳ילי גרוס

8. מלח

9. פלפל שחור

10. 2 כפות שמן קנולה

 

אופן ההכנה:

1. נרתיח בסיר עם מים את השעועית המופשרת

2. לסנן ממים

3. באותו הסיר, לאחר שהתייבש, נשפוך 2 כפות שמן קנולה

4. כשהשמן מתחמם נכניס לסיר את טבליות השום והבצל, נערבב עד שיתפרקו.

5. לאחר מכן נכניס את השעועית המסוננת ונערבב היטב.

6. נוסיף כף סויה ו2 כפות שמן שומשום.

7. נוסיף חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית צ׳ילי גרוס.

4

8. נקפיץ קלות 2-3 דקות.

9. לטעום ולתקן תיבול ולהעביר לכלי.

10. במחבת מחוממת נקלה מעט את השומשום עד השחמה קלה. ונוסיף מעל השעועית.

בתיאבון!!!

 

SSHUH

 

שעועית ירוקה בשומשום

 

 

 

 

עוד מהבלוג של SivanOren

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

נשיקות בצבעי הקשת או מתכון ל UNICORN POOP

תמיד רציתי להכין נשיקות צבעוניות. אבל לא סתם צבעוניות, צבעוניות מגניבות, עם כמה צבעים! ממש כמו קקי של חד-קרן. ועכשיו, כשאני חשה קצת יותר בטחון במטבח (תודות לקורס...

תצוגה מקדימה

בורקס בריא, זה אפשרי!

הפתיעו אתכם אורחים? נשאר פירה מארוחת שישי? מחפשים רעיונות לארוחת ערב בריאה וקצת אחרת? קבלו מתכון לבורקס קליל ועדין, ללא שומן טראנס, שיהיה מוכן בצ׳יק צ׳ק. מצרכים ל 5...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה