הבלוג של סיגל שרגא- המטבח של קלרה

המטבח של קלרה

אמא, בשלנית, כותבת מהלב. "במטבח של קלרה" תוכלו למצוא מתכונים בייתים ופשוטים שמתאימים לכל המשפחה, ממבוגרים ועד ילדים שרק החלו לאכול, וכן סיפורים על חיי כאם (ללא אם), אישה ובשלנית בהתהוות.

עדכונים:

פוסטים: 55

החל ממאי 2014

משאריות יוצאים דברים נפלאים !

23/10/2015

סלט עדשים שחורות וחומוס 

סלט עדשים

נשארו לי עדשים שחורות מבורקס “הבשר” הטבעוני,

נשארו לי גרגירי חומוס שהכנתי עבור החומוס תוצרת הבית, 

ערבבתי יחד, הוספתי כמה עלים ירוקים ותבלינים, נתתי להכל לנוח במקרר,

יצא   נ ה ד ר !!

 

מצרכים:

3.5 כוסות של עדשים שחורות מוכנות קרות

חצי כוס גרגירי חומוס מוכנים

שליש צרור נענע, שליש צרור כוסברה , שליש צרור פטרוזיליה טחונים בבלנדר

חצי כפית מלח

קורט פלפל לבן

2 כפות שמן זית

1 לימון בינוני סחוט

אופן ההכנה:

להכניס לקערה גדולה את כל המצרכים

לערבב היטב ולהכניס למקרר  ל- 45 דקות לספיגת טעמים

בתיאבון : )

את “המטבח של קלרה” תוכלו למצוא גם בפייסבוק גם בפינטרסט וגם באינסטרגם

ואם תרצו לקבל הודעה לתיבת הדוא”ל בכל פעם שמתפרסם מתכון אתם מוזמנים ללחוץ על הכפתור הסגול “עקבו אחרי” משמאל למעלה.

עוד מהבלוג של סיגל שרגא- המטבח של קלרה

תצוגה מקדימה

עוגת פתי בר קפואה- עוגה לימיות הקיץ החמים

יום הולדת- אמא- 35 בשבוע הבא אחגוג את יום הולדתי ה- 34. עברתי 34 שנים של חיים והנה שבוע הבא אני פותחת את שנתי ה- 35. המספר הזה, 35, תמיד גרם לי לתחושת צמרמורת, גם אם סתם הופיע באיזה תרגיל בחשבון שפתרתי בתור ילדה וגם אם במחיר של מוצר...

תצוגה מקדימה

בורקס פטריות ועדשים שחורות -בורקס "בשר" טבעוני

בורקס פטריות ועדשים שחורות -בורקס "בשר" טבעוני מצרכים: למילוי:  2 כפות שמן זית 3 בצלים בינוניים...

תצוגה מקדימה

לביבות עדשים ותפוחי אדמה

לביבות עדשים ותפוח אדמה  מצרכים: 1 בצל בינוני מגורד דק בפומפייה 3 שיני שום כתושות 2 כוסות של עדשים ירוקות מוכנות 2 כוסות של פירה תפוח אדמה כף טחינה גולמית כף...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה