הבלוג של סיגל שרגא- המטבח של קלרה

המטבח של קלרה

אמא, בשלנית, כותבת מהלב. "במטבח של קלרה" תוכלו למצוא מתכונים בייתים ופשוטים שמתאימים לכל המשפחה, ממבוגרים ועד ילדים שרק החלו לאכול, וכן סיפורים על חיי כאם (ללא אם), אישה ובשלנית בהתהוות.

עדכונים:

פוסטים: 55

החל ממאי 2014

לקחנו את הביצים והחלפנו בטחינה ותפוח אדמה, לקחנו את הבשר והחלפנו בעדשים ירוקות והנה לכם קציצות טבעוניות בגרסה אפויה, ללקק את האצבעות

04/06/2015

לביבות עדשים ותפוח אדמה 

קציצות טבעוניות 1

מצרכים:

1 בצל בינוני מגורד דק בפומפייה

3 שיני שום כתושות

2 כוסות של עדשים ירוקות מוכנות

2 כוסות של פירה תפוח אדמה

כף טחינה גולמית

כף פירורי לחם

כף שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

 אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל המצרכים הרשומים מעלה

את העדשים תוכלו להכין כפי שמצוין על האריזה או שתוכלו להעיף מבט במתכון שלי לפאי רועים טבעוני ובמתכון למג’דרה שם מצוין כיצד להכין את העדשים.

בנוגע לפירה אני סומכת עליכם ….

לאחר ערבוב כל המצרכים ניתן לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך

נניח על תבנית נייר אפייה

נרטיב מעט את הידיים וניצור עיגולים בינוניים של הקציצות

נניח על נייר האפייה ונשטח מעט עם מזלג

נכניס לתנור ל- 30 עד 40 דקות על חום של 180 מעלות

כאשר הקציצות מתחילות לקבל צבע כהה מעט הן מוכנות

מומלץ לאכול בליווי טחינה, בתיאבון : )

את “המטבח של קלרה” תוכלו למצוא גם בפייסבוק גם בפינטרסט וגם באינסטרגם

ואם תרצו לקבל הודעה לתיבת הדוא”ל בכל פעם שמתפרסם מתכון אתם מוזמנים ללחוץ על הכפתור הסגול “עקבו אחרי” משמאל למעלה.

עוד מהבלוג של סיגל שרגא- המטבח של קלרה

תצוגה מקדימה

עוגת פתי בר קפואה- עוגה לימיות הקיץ החמים

יום הולדת- אמא- 35 בשבוע הבא אחגוג את יום הולדתי ה- 34. עברתי 34 שנים של חיים והנה שבוע הבא אני פותחת את שנתי ה- 35. המספר הזה, 35, תמיד גרם לי לתחושת צמרמורת, גם אם סתם הופיע באיזה תרגיל בחשבון שפתרתי בתור ילדה וגם אם במחיר של מוצר...

תצוגה מקדימה

בורקס פטריות ועדשים שחורות -בורקס "בשר" טבעוני

בורקס פטריות ועדשים שחורות -בורקס "בשר" טבעוני מצרכים: למילוי:  2 כפות שמן זית 3 בצלים בינוניים...

תצוגה מקדימה

סודות מהמטבח של קלרה : )

אז זהו, הבלוג עבר דירה !!! מהיום תוכלו למצוא את כל המתכונים והסיפורים כאן "במטבח של קלרה" בסלונה. כל המעבר הזה גרם לי לעשות סדר וניקיון בבלוג. עברתי על כל הפוסטים, כל המתכונים, כל התמונות, כל הסיפורים, וכמובן העברתי אותם...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה