הבלוג של שלומי חזאם

המטבחון

עדכונים:

פוסטים: 31

עוקבים: 9

החל מדצמבר 2015

פשטידה שמכינים צ’יק צ’ק, אפשר להוסיף ירקות לפי הטעם האישי, והטעם…נפלא!

11/08/2016

Resize_00003

המצרכים:
שלוש קישואים גדולים
בצל אחד גדול
3 גזרים
3 תפוחי אדמה בינוניים
גמבה אדומה
3 ביצים
1 קוטג’
1 גבינה לבנה (250 גרם)
מעט גבינה צהובה מגורדת. אני משתמש בשתי פרוסות צהובה וקוצץ דק.
2 כפות פירורי לחם
2 כפות קמח מלא (אפשר גם לבן)
אגוז מוסקט מגורד
מלח/פלפל
שום גבישי לתיבול

את הירקות מגרדים בפומפיה או במעבד מזון, ושמים במסננת עם כפית מלח..לערבב הכל טוב בידיים ולתת לתערובת להגיר את הנוזלים. אחרי חצי שעה להעביר לקערה ולסחוט היטב.
לערבב את כל החומרים כולל התבלינים..ולחמם את התנור, כמעט וסיימנו.
Resize_00001
לשמן תבנית פיירקס הייטב, ולפזר פירורי לחם למנוע הידבקות. לשטח את התערובת, להכניס לתנור ל 40 דקות בחום של 180 מעלות. בסיום להוציא לקירור ולהניח מגבת מעל.
בתאבון!
Resize_00002

Resize_00004

עוד מהבלוג של שלומי חזאם

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

מתכון מהיר לסופ"ש חורפי: קציצות עוף עם אפונה

החומרים: 1 קילו חזה עוף חבילת אפונה קפואה חצי ליטר ציר עוף (אפשר גם מים רותחים עם מלח/אבקת מרק – פחות ממליץ) שני בצלים חופן פטרוזיליה 1 ביצה 5-6 שיני שום כתושות שליש...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

דגי דניס בתנור – מתכון מנצח!

ניגש לעבודה, המצרכים: 2 דגי דניס טריים מנוקים 2 לימונים כף גדושה חמאה שתי כפות שמן זית פלפח גרוס ממטחנה גרידת לימון אחד מלח גס 5-6 שיני שום פרוסות 3 שיני שום...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה