הבלוג של shirly28

מבלה וטועמת- שירלי אליאס

צרכנות נבונה ו-Life style

עדכונים:

פוסטים: 175

החל מיולי 2011

היי חברים :) פורים שמח!

תראו איזה יופי של שוקולדים אפשר להשיג עכשיו בסופר הקרוב, פעם היינו מחכים לדיוטי  פרי כדי להשיג אותם:

 

 

28336048_10156441144612125_4532142009336594043_oיש כאן:

סניקרס, טוויקס, באונטי ו M&M טעימים שאת חלקם שמתי במשלוחי המנות ומחלקם אני אכין את אחד מהמתכונים הבאים-

טרייפל מרס מושחת

המצרכים (8 מנות):

לבראוניז: 400 גר’ שוקולד מריר

1 וחצי כוס שמן

 6 ביצים

1 כוס סוכר חום

1 וחצי כוסות סוכר לבן

2 כפיות תמצית וניל

קורט מלח

2 כוסות + 8 כפות קמח

לקצפת: 4 חבילות שמנת מתוקה להקצפה, 4 כפות אבקת סוכר, 1 שקית אבקת פודינג בטעם שוקולד

להגשה: סירופ שוקולד,  סירופ קרמל, 15 יחידות MARS MINIS חתוכות גס

אופן ההכנה: מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים את השוקולד והשמן בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה.

מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהתערובת אחידה.

מוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הוניל והמלח ומערבבים.

מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.

מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל 20X20 ס”מ ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.

בקערת המיקסר, מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.

בקערת המיקסר מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה עם אבקת פודינג שוקולד.

מרכיבים את הטרייפל: בכלי מיוחד לטרייפל או צנצנת גבוהה שמים קוביות בראוניז, מעליה מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה, מעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי MARS MINIS. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.

מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים.

ע

 

מיני פאי טוויקס עם שוקולד וקרמל

המצרכים (8 מנות):

לבצק הפריך: 140 גרם קמח לבן (כוס)

20 גרם קורנפלור (2 כפות)

100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

50 גרם סוכר (רבע כוס)

קורט מלח

2 כפות חלב

חלמון

לטופי קרמל: 400 גרם חלב מרוכז ממותק, 200 גרם סוכר חום כהה (כוס לא דחוסה)

75 גרם חמאה, 20 גרם סירופ תירס, 10 חטיפי TWIX MINIS, קצוצים דק

לקרם השוקולד: 150 גרם שוקולד מריר, 50 גרם שמנת מתוקה, לקישוט: 5 חטיפי מיני טוויקס חתוכים לרבעים

אופן ההכנה:

מכינים בצק פריך: מחממים תנור ל-175 מעלות. מעבדים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קורנפלור, חמאה, סוכר ומלח לתערובת פירורית (אם אין, אפשר לעשות את זה בידיים). מוסיפים חלב וחלמון ומעבדים רק עד שנוצר גוש בצק.

מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים גדולים קצת יותר מגודל השקעים בתבנית. מכניסים כל עיגול לשקע בתבנית ואופים כ-12 דקות, עד להזהבה.

מכינים טופי קרמל: מחממים בסיר קטן חלב מרוכז, סוכר חום, חמאה וסירופ תירס ומבשלים על להבה בינונית עד שמתקבלת תערובת טופי סמיכה ואחידה. מורידים מהאש ומוסיפים את שברי ה- TWIX.

יוצקים את תערובת הטופי על בסיסי המיני פאי האפויים ומצננים שעה במקרר.

מכינים קרם שוקולד: ממיסים בקערה במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.

יוצקים שכבה דקה של קרם השוקולד על העוגות ומפזרים רבעי TWIX MINIS לקישוט.

נשמע טעים!!!

 

עוד מהבלוג של shirly28

מסעדת "טרנטינו " בעזריאלי!

אהלן חבר'ה מה נשמע? אני חייבת להמליץ על מסעדה עם נוף מהמם ובמיקום עוד יותר טוב- נשבעת שלא הייתי בשום אירוע בלוגרים שלהם- פשוט טעים שם! טרנטינו בקומה השלישית בעזריאלי מגישה מנות איטלקיות טעימות באיכות גבוהה והשירות באמת...

תגובות

פורסם לפני 6 years

המלצה על מאפרת לאירועים

אהלן חברים:) התחתנתי לפני חודש והמאפרת שלי הייתה סיגלית נעימה, אני חייבת להמליץ עליה כי היא לא רק זולה אלא גם מעולה! אחרי הכל, אנחנו בבלוג צרכנות נבונה לא? תוסיפו אותה בפייסבוק: סיגלית נעימה איפור מקצועי, ולא תצטערו :) יש...

תגובות

פורסם לפני 8 years

שלום עולם!

שלום, ברוכים הבאים לבלוגים של סלונה. שיהיה הרבה בהצלחה, ויש לנו גם כמה טיפים בעמוד הראשי של הבלוגים (הקישור הכי שמאלי בסרגל הניווט)....

תגובות

פורסם לפני 8 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה