הבלוג של Shilat Landenberg

שילת לנדנברג

עדכונים:

פוסטים: 25

עוקבים: 5

החל מינואר 2017

שבועות הוא חג הגבינות אבל בקינוח הפעם החלטתי, ללכת על משהו יותר אישי, קינוח כוסות חגיגי בחמש דקות

14/05/2018

כ

החומרים הדרושים:

חבילה ביסקווטים לוטוס

צנצנת קרם לוטוס קראנצ’י

שמנת מתוקה להקצפה

חבילה אינסטנט פודינג וניל

כוס חלב

אופן ההכנה

הכנת הבסיס:

מחלקים את חבילת הביסקוויטים לשניים. חלק אחד מרסקים לאבקה ואת החלק השני שוברים לפירורים גסים.

מניחים בכוס קטנה כף מאבקת הביסקוויטים וכף מהפירורים הגסים, בעובי של חצי אצבע.

י

ע

הכנת הקרם:

מקציפים כוס חלב, חבילה שמנת מתוקה וחבילה פודינג וניל לקרם אחיד, ומקפלים בעדינות שלושת רבעי צנצנת קרם לוטוס קרנצ’. שימו לב את הקרם מקפלים עם מרית ולא בהקצפה.

הרכבת הקינוח:

מכניסים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים מעל פירורי הלוטוס עד לשלושת רבעי הכוס, מעל מפזרים שוב קצת  מאבקת הביסקוויטים, מסיימים בנגיעה נוספת של קרם.

מעטרים באבקת ביסקוויטים, אפשר להוסיף תות. עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר ליום שלם.

לךך

עוד מהבלוג של Shilat Landenberg

תצוגה מקדימה

חזה עוף במרינדת עשבי תיבול

שוברת את הראש כל ערב מה להכין לילדים מחר לצהרים? יש לי פתרון בשבילך שיתן לך שקט לכמה ארוחות.   חזה עוף במרינדה שאפשר להכין לכמה ימים מראש וכל פעם להכין ממנו ארוחה חדשה בפני...

תצוגה מקדימה

טארט תותים עם בצק פריך שמכינים בצ'יק

והפעם פוסט בלי שום (תמונה של) דורות השיעור הראשון לחמים. מי מכיר אישה שזה לא האויב הכי גדול שלה? מהיום שקיבלתי את התוכניה והופיע לחמים על הפגישה הראשונה לא ידעתי את נפשי מרוב דאגה. אז השד לא כזה נורא, ללוש, לרדד, לצנן,...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

שניצל אפוי בניחוח וטעם איטלקי

  שניצל זה החיים והוא לא חייב להיות מטוגן או וינאי, בכל בית יודעים שאם מכינים שניצל לילדים זה חוסך המון פרצופים. בבית שגדלתי בנוסף לבישול עירקי מסורתי של סבתא תמיד עמדה ערמה ענקית של שניצל על השיש שנגמר עוד לפני שהגיע...

תגובות

פורסם לפני 1 month

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה