הבלוג של shanishani159

shanishani159

עדכונים:

פוסטים: 2

החל מנובמבר 2015

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

מצרכים (5-6 מנות אישיות):

 

3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ”ל)

2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל

שליש כוס חלב/ חלב סויה / חלב קוקוס

12 ביסקוויטים מפוררים גס (מומלץ מסוג פתי בר. אפשר להשתמש גם בעוגיות פריכות מתוקות או ביסקוויטים ללא גלוטן)


אופן הכנה:

 

מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת במשך דקה, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וחלב וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

מרכיבים את הקינוח לפי השכבות הבאות:

תפוחים (בתחתית)

קצפת

פירורי ביסקוויטים

קצפת

תפוחים

קצפת

פירורי ביסקוויטים (שכבה עליונה)

עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ומכניסים למקרר. מומלץ להכין באותו יום שמגישים.

הערה: את הקצפת מומלץ להזליף באמצעות שקית זילוף (אפשר למלא שקית אוכל בקצפת ולגזור את הפינה).

עוד מהבלוג של shanishani159

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה