הבלוג של שרית פליין

דברים שרציתי לומר

שרית פליין- כתיבת וניהול תכנים הפקת קליפים מוזמנים לקרוא גם כאן: www.saritflain.co.il

עדכונים:

פוסטים: 104

החל מאפריל 2011

אני בשלנית חובבת. למעשה עד לפני כחודשיים הייתי בשלנית בהכחשה. לכן, כשהתבקשתי להתנסות בשימוש במוצרי בלריני, לא ידעתי אם השם באמת מוכר לי כמותג מומלץ או שכל מה שמצלצל איטלקי נשמע לי טוב.

16/07/2012

מה יש לי להפסיד? ננסה.

בשלב הראשון נכנסה למעבדת הניסוי שלי המחבת הכבדה מסדרת ריאלטו
שימו לב לנקודה הירוקה בידית האחיזה


זהו פטנט ייחודי לבלריני: Thermo Point אינדיקטור מיוחד המציג את הטמפרטורה המתאימה לתחילת הטיגון והבישול, וכן את זו המאפשרת רחיצה ושטיפה של הכלי עם תום השימוש, באופן שיבטיח עמידות ארוכת שנים.

המיקום בידית האחיזה מאפשר לראות גם במהלך הבישול את האינדיקטור וכך להגביר/להנמיך את הלהבה בהתאם לצורך.
בזמן שהמחבת התחממה לה  קצצתי את העגבניות ושאר רכיבי הרוטב.

הנה הנקודה אדומה, אפשר להתחיל לבשל.



הרוטב מתבשל, בינתיים אספר לכם שהשם בלריני לא סתם צלצל לי מוכר, זהו מותג פרימיום איטלקי אשר נוסד בשנת 1889 על ידי פאולו בלריני כבית מלאכה קטן לכלי מתכת. בשנות ה-60 החלה החברה להתמקד בתחום הנון-סטיק והחלה לייצר ולפתח סירים ומחבתות עם ציפויים לבישול בריא, איכותי, גורמה ועוד תוך שילוב טכנולוגיה מתקדמת לצד חדשנות.
חברת בלריני עומדת בתקני האיכות המחמירים ביותר באיטליה ובעולם בכל הקשור לתהליכי ייצור, איכות החומר ועושה שימוש אך ורק באלומיניום 99% (ולא בסגסוגות לא מזוהות), לרבות ציפויים מיוחדים לכלי הבישול והטיגון.
מוצרי החברה מיוצרי מחומרי הגלם האיכותיים ביותר במפעלי החברה באיטליה ומשווקים ברחבי העולם. את כלי הבישול של בלריני ניתן למצוא במטבחים של השפים המובילים בעולם.
רגע, הצצה לרוטב, הנקודה עדיין אדומה, מצוין, אין צורך להגביר להבה.


סדרת ריאלטו אליה משתייכת המחבת הכבדה מתוכה עולים ניחוחות איטלקיים אצלי במטבח – כוללת: מחבתות לטיגון, מחבתות עמוקות, סירים, סיר לרטבים, ווק ומחבת גריל.
הכלים עשויים מאלומיניום מחוסם, חומר חזק ועמיד. לאחר השלמת הציפויים והגימורים השונים מתקבלים כלי מטבח עמידים שישמשו שנים ארוכות במטבח.
לסדרה ניתן להוסיף מכסה אחיד המתאים לכל המוצרים בסדרה.
טווח מחירים של בין 140 ₪ ל- 360 ₪.
הנה הרוטב מוכן



נשים עליו את פילה הדניס עוד עשר דקות הארוחה מוכנה.


בינתיים סיכום ביניים מהיר- Thermo Pointבידית האחיזה- פטנט מעולה, בעיקר לבשלנים חובבנים כמוני .
לפטנט הזה יתרון גם לאחר הארוחה-מתברר ששטיפת הכלי לפני שהגיע שהתקרר דיו עלולה לפגוע בעמידותו.
מעכשיו יש תירוץ לדחייה של שטיפת הכלים – לא ירוק , לא מדיחים.
הכלי עצמו בהחלט נוח לשימוש, הטעם  מעולה.

היי רגע, מי יושב על הכסא שלי?


זו לא זהבה, אלא תבנית בצורת פרח מסדרת RESTOTANTE  ITALIA- גם היא מבית בלריני.
המוצרים בסדרה עשויים מפלדה עמידה וקלה לכל המוצרים בסדרה ציפוי מונע הידבקות  NON STICK  (type quartz plus) PFOA FREE העומד בתקנים האירופאים המחמירים ביותר.
טווח מחירים 39 ₪  – 59 ₪ לפריט
להשיג ברשת חנויות לגעת באוכל ובחנויות כלי בית ובישול.
טוב, נו היא מבקשת כל כך יפה , ננסה גם אותה.
אפיתי עוגה בחושה פשוטה

מה? כבר מוכנה?


זמן האפייה בתבנית הזו היה קצר בצורה משמעותית מאשר בתבניות האחרות בהן השתמשתי.

והנה היא אחרי ציפוי.


היא יפה וטעימה, אבל מאחר והיא לא קפיצית אפקט הפרח לא בא לידי ביטוי.
אולי היא מתאימה יותר לעוגות הפוכות?
אני עוד לא בשלב הזה.

עד שאגיע לרמת הופכת עוגות אשתמש בה בזכות האפייה המהירה .
את מוצרי בלריני ניתן להשיג ברשתות אייס ולגעת באוכל וכמו כן בחנויות כמו פרחי תבור, שוחט כלי בית בהרצליה, קסארולה בבוגרשוב תל אביב, מינה סטייל ברמת אביב, למונדו באילת ועוד
היבואן הוא גוונים כלי בית ומתנות בע”מ ברח’ השר שפירא 16 ראשון לציון טל: 039518690

שורה תחתונה- אהבתי, בא לי בלריני.

עוד מהבלוג של שרית פליין

תצוגה מקדימה

יום אחד זה יקרה?

הרופאה שאמרה לי״ אני מטפלת רק בדברים אמיתיים. לא בפיברומיאלגיה״ כנראה לא תקרא את ההנחיות החדשות שפירסם האיגוד הישראלי לריאומטולוגיה, בשיתוף עם איגוד רופאי המשפחה, מאחר...

תצוגה מקדימה

להיות מורה בישראל-מקצועות הלוואי

אז מה זה אומר להיות מורה? זה בעצם קצת מכל מקצוע. נכון שלכל תרופה יש את הדף הזה של תופעות לוואי אפשריות? אז הנה מקצועות הלוואי של המורה. שלא תגידו שלא הזהרתי אתכן. קצת כמו...

תגובות

פורסם לפני 9 years
תצוגה מקדימה

עוגת שוקולד בקלי קלות

שלושת השבועות האחרונים היו לא קלים. עקיצת עכביש שהסתבכה, הובילה לפרוצדורה כירורגית ולשלושה שבועות של אנטיביוטיקה חזקה. הגוף נלחם בדלקת והפיברו ״ החביב״ שלי...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה