הבלוג של רותי

רותי בניית אתרים

רותי אהרונוביץ , נשואה לאבי. אמא ליאיר, יעל, תהילה, ותמר. מומחית בבניית אתרי תדמית שיווקים. אוהבת את עולם הדיגיטל השיווק והיח"צ . כרטיס הביקור הדיגיטלי המלא שלי נמצא פה : http://card.rutia.co.il/

עדכונים:

פוסטים: 4

החל מאוקטובר 2017

אין כמו סעודת שבת עם עוף ופטריות שילוב של טעמים מנצחים ועונג שבת מושלם

28/07/2019

השבוע החלטתי שאני יוצאת לאור עם האהבה הגדולה שלי לאוכל ולמסעדות טובות ובדיוק בזמן הזמינו אותי מסלונה לסדנת בישול טעימה שהנושא המרכזי “פטריות והרבה יותר”. כמובן שהתלהבתי והחלטתי לשתף אתכם פה בחוויה,
איך שנכנסתי  לחדר הגדול בדן גורמה תל אביב הוקסמתי מכל הירקות והשפע הרב שהיה פרוס לנו מול העיינים של חברת מרינה פטריות.

צילמה גלית סבג

צילמה גלית סבג

אם עד היום חשבתי ש”מרינה פטריות” רק משווקים פטריות, מסתבר שטעיתי והופתעתי לטובה לגלות מגוון מוצרים טריים החל מפירות טריים, פלפלונים קטנים, עגבניות שרי, קישואים, ספגטי עשוי מירקות כמו סלק, דלורית וקישוא ומגוון סוגים של פטריות מיוחדות כמו שמפיניון, שיטאקי, שימאגי  ופורטבלו, והכל בהכשר מהדרין כמובן.
את הסדנא העבירה בטוב טעם פאני רוטשטיין ואנחנו התנסנו במגוון מתכונים מסגנונות מטבחים שונים.

צילמה גלית סבג

צילמה גלית סבג

אחד הטיפים החדשים שלמדתי ומאז אימצתי בכל הזדמנות – שפטריות צריכות להגיר נוזלים ואת זה אנחנו עושים בעזרת טיגון של הפטריות במעט שמן זית ומלח וכך הפטריות מקבלות את הטעם הקסום והמעדן שלהן וכמו הפטריות גם הבצל המטוגן – אם נרצה לשבח את טעמו , נשים בטיגון מלח  ומעט שמן זית נערבב ונהיה סבלניים ויהיה לנו בצל מטוגן עם צבע זהוב וטעים במיוחד.

צילמה גלית סבג

צילמה גלית סבג

בזמן ששתפתי  את התמונות לסטורי שלי כולם ביקשו את המתכון של העוף ופיטריות שפאני רוטשטיין הדגימה שזה מתכון מושלם לארוחת שבת בערב וגיוון חדש בשבילי, אז החלטתי לצרף לכן אותו כאן לטובת כולן

עוף עם פטריות ביין לבן

עוף עם פטריות ביין לבן

 

עוף ופטריות ביין לבן – פאני רוטשטיין
5 ירכי עוף עם העור
2 חבילות פטריות יער וחורש בינוניות פרוסות דק
4 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל, כורכום
שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
½ כוס יין לבן
1 כוס מים רותחים.

אופן ההכנה:
בסיר רחב ונון סטיק מטגנים היטב את ירכי העוף עד שהם משחימים משני הצדדים, מוציאים ומניחים בצלחת.
מוסיפים למחבת (אין צורך לשטוף) את הפטריות, בוזקים עליהן מעט מלח ופלפל ומטגנים אותן עד שהן מזהיבות יפה.
מוסיפים את שיני השום הכתוש ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את היין הלבן ומאדים אותו על להבה גבוהה כחמש דקות. מוסיפים את המים הרותחים ואת התבלינים מרתיחים,
טועמים ומתקנים תיבול, מחזירים את חלקי העוף כשהרוטב בחצי גובהם, מכסים, מנמיכים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה.
כדאי מידי פעם להרטיב את החלק העליון של העוף ברוטב שהצטבר בתחתית הסיר ואם הנוזלים התאדו, כדאי להוסיף עוד מעט מים רותחים.
חמש דקות לפני הסוף מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
תאמינו לי זה יוצא מעדן.

ואם בא לכן לעקוב ולהנות מהסטורי שלי, מוזמנות לעקוב אחרי  באינסטגרם או בפייסבוק
רותי אהרונוביץ
בלוגרית אוכל  ולייף סטייל
מומחית לשיווק בדיגיטל ובניית אתרים. 

 

עוד מהבלוג של רותי

תצוגה מקדימה

היום בו נפל לי אסימון, שיווק זה מקצוע נוסף!

לפני 6 שנים עשיתי הסבה מקצועית, שידרוג מעיצוב גרפי לבניית אתרים, ראיתי שהעולם שלנו מתפתח והכל עובר מפרינט לדיגיטל. השקעתי בלימודים, הייתי תלמידה מצטיינת, עמדתי בכל המטלות, בניתי אתר ללקוח אמיתי בפרויקט הגמר. קיבלתי תעודה...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

להבטיח כל אחד יכול, אני מאמינה שצריך גם לקיים!

להבטיח כל אחד יכול, אני מאמינה שצריך גם לקיים ולכן כבר מתחילת הדרך אני חותרת  לדבר אחד : בניית אתר תדמית שיווקי מנצח. הגעת לשלב שפתחת עסק, עשית מיתוג. עכשיו את צריכה שכולם ידעו שיש לך עסק, שיהיה להם לאן להכנס כאשר הם מחפשים...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

אתר אינטרנט, הנכס שלך בעידן הדיגיטלי

בשעה טובה החלטת להיות עצמאית, נמאס לך להיות שכירה . יש לך ידע עצום וחדוות יצירה. את אוהבת אנשים ורוצה להעניק להם ממך, מהיצירה שלך, מהמתנות שיש בך. למדת, התמקצעת, מיתגת את העסק, התחלת לשווק, הקמת עסק ב2 ידיים והנה עוד רגע כל...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה