הבלוג של רותם ליברזון - טיפול בבישול

רותם ליברזון

עדכונים:

פוסטים: 174

עוקבים: 247

החל מדצמבר 2012

הילד שלי לא אוהב דגים, אבל בקציצות האלו הוא מאוהב. המתיקות שלהן משתלבת נפלא עם הסלמון המעושן והקלות שבה מכינים אותן היא החגיגה האמיתית של כל אמא

16/01/2018

embedded by Embedded Video

אין דבר שיותר חשוב לאמא מהבריאות של הילד שלה, היא לעולם תנסה לתת לו את התזונה הטובה ביותר, ומה יותר בריא מדגים? הבעיה היא שרובם לא אוהבים דגים ואפילו לא מוכנים לטעום. בדיוק לשם כך נוצר המתכון הזה. הסלמון המעושן של דגי תנובה, שרק צריך להפשיר קלות, והקלות שבה מכינים אותן, הם עוד תמריץ להכין אותן שוב ושוב. הזאטוט שלי מבקש ממני עוד ועוד קציצות הפתעה מתוקות ולא מבין כמה סלמון מעושן מתחבא בתוך הקציצות התמימות האלו. תענוג.

 

לקנות

200 גרם סלמון מעושן – 2 אריזות של סלמון מעושן קפוא של דגי תנובה

450 גרם בטטה מבושלת לחלוטין ומעוכה לפירה

גרידת לימון מלימון אחד

חופן פטרוזליה קצוצה דק

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק

מעט צילי אדום יבש

100 גרם פרורי לחם

מלח

הכנה

מערבבים היטב את כל המרכיבים, יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומשטחים אותם. מחממים מחבת חמה מאד עם מעט שמן זית וצורבים את הקציצות עד שהן הופכות לשחומות משני הצדדים, כ- 4-5 דקות מכל צד.

מגישים חם, לצד שמנת חמוצה ורבעי לימון.

************

לעוד ים של מתכוני דגים לחצו כאן

עוד מהבלוג של רותם ליברזון - טיפול בבישול

תצוגה מקדימה

הרודס ים המלח הצליח להרים אותי הכי גבוה במקום הכי נמוך בעולם.

אלו היו כמה שבועות מתישים. אתם יודעים מהסוג הזה של זאטוט שחולה כבר שבועיים ולא מפסיק לילל ועוד שתי מתבגרות עצבניות שלא מפסיקות להתלונן. וכבר תכף יוני יולי ויש נזילה מהכיור ובכלל נמאס לי מהכל. ואז שכל הפיוזים התחילו...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

פסטיה מרוקאית – כי זהו גן העדן.

חולה על אוכל מרוקאי. משהו בטעמים החזקים ובשילובים המנוגדים עושה לי את זה. והמתכון הזה? כולו חגיגה של פיצפוצים ופריכות.. מתוק וקצת חריף (כן, העזתי להוסיף צ'ילי חריף למלית כי זה מתבקש וגם קצת שום) בצק קריספי שמרעיש לנו...

תצוגה מקדימה

כשנוגעים בבייסיק של החיים - עוף צלוי מושלם

השבועיים האחרונים היו מהסוג שחותך אותך לגזרים ומפיל עלייך אימה נוראית. בעיה רפואית, והמילה שאתה פוחד ללחוש  נאמרת בקול רם וברור במסדרונות הצהבהבים של איכילוב. ומהרגע שהיא אופציה נשמתך מתחילה לזלוג. יש רגע קטנטן ושביר...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה