הבלוג של rominacucina

rominacucina

Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט. אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לנצל את חופשת... +עוד

Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט. אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לנצל את חופשת הלידה שלי כדי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים. עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב … דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש אז שיהיה בתיאבון, רומי. רוצים לחוות מהקסם האיטלקי? אני עורכת סדנאות פסטות ואוכל איטלקי לגדולים ולקטנים. תקבצו כמה חברים ותיצרו קשר....

עדכונים:

פוסטים: 69

עוקבים: 37

החל מספטמבר 2012

    ארכיון לדצמבר, 2014

  • rominacucina

    פסטה של צהרי היום

    תצוגה מקדימה

    כולם מסכמים שנה…  פוסט אהוב, הפוסט שהכי נקרא… קשה לי לסכם, עברתי שנה מרגשת, כואבת, עליות, ירידות, עם חיזוקים, עם אכזבות, עם תהומות, עם סטירות, עם נשיקות, עם אהבות, עם חיבוקים, עם חיוכים, עם שמחות קטנות, עם עצב גדול מאוד… אני מתחבאת מאחורי המילים, מאחורי האוכל, מאחורי המתכונים, מגלה טפח, מכסה טפחיים, אולי עוד אשתף יום ...

  • rominacucina

    מיני פיצות pizzette

    תצוגה מקדימה

    הימים ימי חג, ריח הסופגניות ממלא את הרחובות, 500 קלוריות, ועוד 500 קלוריות… חשבתי להישאר באווירת הטיגונים, ולטגן איזה בצק בניחוח שמרים, ואז חשבתי על ה-pizzelle מיני פיצות חמודות ומטוגנות, שמאוד מתאימות כפינגר פוד, במיוחד באירוח לחג, כשכל אחד מאיתנו מוזמן להדליק נר פה, ונר שם, ומארח פה, ומתארח שם, אבל הפיצות האלה כאלה כייפיות, ...

  • rominacucina

    גריסיני פרמיז'ן ועשבי תיבול

    תצוגה מקדימה

    כל היום אנחנו מחפשים קיצורי דרך, אין לנו זמן לכלום, ועדיין צריכים לארח, להזמין, להאכיל, להרשים, אבל שיהיה מהיר… קצר… מנועי החיפוש כבר מוכנים עם מאות מתכונים של עוגה מהירה, עוגה מהירה וטעימה (חייב להיות גם טעים, כן?), עוגה מ-5 מרכיבים בלבד, ומרכיבים שיש בכל בית, עוגה בקערה אחת, בלי מיקסר… בקיצור, ממש לאכול את ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה