הבלוג של rominacucina

rominacucina

Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט. אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לנצל את חופשת... +עוד

Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט. אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לנצל את חופשת הלידה שלי כדי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים. עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב … דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש אז שיהיה בתיאבון, רומי. רוצים לחוות מהקסם האיטלקי? אני עורכת סדנאות פסטות ואוכל איטלקי לגדולים ולקטנים. תקבצו כמה חברים ותיצרו קשר....

עדכונים:

פוסטים: 69

החל מספטמבר 2012

    ארכיון לפברואר, 2014

  • rominacucina

    דג במעטפת מלח

    תצוגה מקדימה

    דג בשריון מלח אפוי בתנור, פוסט לא כל-כך פוטוגני אבל מאוד  מאוד טעים… עד שנסעתי לאיטליה לא אכלתי דגים. אבא שלי אלרגי לדגים, ולא יכול לסבול אפילו את הריח, אז מעולם לא הוגשו בבית דגים, אז גם מעולם לא טרחתי להזמין דג בחוץ (בעיקר בשל הקרניבוריות הקלה שלי… למה להזמין דג כשאפשר להזמין אומצה ורדרדה? ...

  • rominacucina

    קפונטה סיציליאנית

    תצוגה מקדימה

    צילום: רחלי אוחיון קפונטה, גרסאות רבות לה, בכולן הבסיס הוא חצילים, פלפלים ועגבניות, בסגנון חמוץ-מתוק. כמו הפסטה אלה-נורמה, גם הקפונטה הוא מקור גאווה לסיציליאנים, אוכל פשוט מחומרי גלם טובים, מהאי שטוף השמש שלהם. ולכל עיר/איזור יש את הקפונטה שלה… אני אוהבת את זו של איזור מסינה, שם הם משתמשים בעגבניות טריות, ולא ברסק עגבניות, ואז ...

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה