הבלוג של rominacucina

rominacucina

Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט. אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לנצל את חופשת... +עוד

Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט. אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לנצל את חופשת הלידה שלי כדי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים. עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב … דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש אז שיהיה בתיאבון, רומי. רוצים לחוות מהקסם האיטלקי? אני עורכת סדנאות פסטות ואוכל איטלקי לגדולים ולקטנים. תקבצו כמה חברים ותיצרו קשר....

עדכונים:

פוסטים: 69

החל מספטמבר 2012

    ארכיון למאי, 2013

  • rominacucina

    סלסה ורדה

    תצוגה מקדימה

    אי שם במחוז פיימונטה, שבצפון המגף, יש מנת אנטיפסטי מסורתית: לשון עגל המוגשת בסלסה ורדה (או רוטב ירוק). אני מודה שמעולם לא אכלתי את המנה הזאת, וגם בבית הפולני של סבתא שלי, כבר הרבה שנים, שלא מגישים לשון, אבל הרוטב… הרוטב הוא משהו, משהו… כל כך טעים שאפשר לאכול אותו סתם ככה על פרוסת לחם, ...

    תגובות

    פורסם לפני 6 years
  • rominacucina

    סלט פסטה בקרם זוקיני

    תצוגה מקדימה

    חג השבועות מתקרב, ואיתו מתכוני הגבינות, העוגות וכמובן מתכוני הפסטה השונים, אז חשבתי לעצמי שתוכלו למצוא בבלוג כמה וכמה אופציות לפסטות לחג (ככה בקטנה…  מתכון או שניים ), אבל כל המנות הן מנות חמות… אז הרי לכם סלט פסטה פשוט פשוט וטעים טעים. זה כיף גדול לאכול סלט פסטה כשחם, כי מצד אחד אתה אוכל ...

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה