הבלוג של rominacucina

rominacucina

Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט. אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לנצל את חופשת... +עוד

Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט. אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לנצל את חופשת הלידה שלי כדי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים. עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב … דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש אז שיהיה בתיאבון, רומי. רוצים לחוות מהקסם האיטלקי? אני עורכת סדנאות פסטות ואוכל איטלקי לגדולים ולקטנים. תקבצו כמה חברים ותיצרו קשר....

עדכונים:

פוסטים: 69

עוקבים: 37

החל מספטמבר 2012

    ארכיון למרץ, 2013

  • rominacucina

    חג אביב שמח

    תצוגה מקדימה

    חופש. אוכל. משפחה. ארוחה. חגיגה. אוכל. ועוד קצת אוכל… כן, מסתבר שאפשר להסתדר כמה ימים בלי הפסטות, השפע הוא עדיין גדול מאוד… מזג אויר מדהים, הכל פורח, אנשים יוצאים עם ילדיהם לראות את הפריחה, ואני? מבלה יום כיף עם סבתא של בעלי… כן, לשמחתי היא הגיעה לביקור מולדת, ואני רק מוכנה ומחכה ללמוד, לגמוע מבאר ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years
  • rominacucina

    פסטה עם כרובית מוקרמת

    תצוגה מקדימה

    תודה לצלמת (ולטועמת) רוני מ-9in style על התמונות כרובית. כבר שנים שלא נכנסה למפתן מטבחי. כשהכרתי את בעלי, הוא היה מכין לנו סלטים גדולים כאלה עם כרוב וכרובית וברוקולי חיים, ורטבים מיוחדים, כל זה היה בריא מידי בשבילי, וכך לאט לאט “קילקתי” אותו למאכלים טעימים יותר, וטעים זה לא סלט! עד שמאיה, מהבלוג הטעים “בצק ...

  • rominacucina

    ספגטי אלה פוטנסקה

    תצוגה מקדימה

    אין לי זמן. אני מוצאת את עצמי מגיעה לארבע אחר הצהריים ונזכרת שעוד לא אכלתי… מקרה כזה לא קרה כבר יובלות. הקיבה היקית שלי, שבילתה שנים באיטליה, ידעה בדיוק מתי הגיעה שעת הצהריים, ונתנה אותותיה עוד מבעוד מועד. כבר בחצות היום התחילו התכנונים, כדי שבאחת-אפס-אפס תוגש ארוחת הצהריים. אז עסוקים, ופסטה מסביב יש בשפע, אז ...

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה