הבלוג של רחלי לושי-ברקת

רחלי לושי-ברקת

מאמנת לתקשורת והישגיות אישית, עסקית וזוגית. מומחית לטיפול במחלת ה"תרצת הנפוצה". מנחת קבוצות וסדנאות לנשים וגברים ובעלת הקורס לנשים עצמאיות "ליגת האלופות". מנהלת את קהילת "עסקים קטנים בשכונה הירוקה" בכפר... +עוד

מאמנת לתקשורת והישגיות אישית, עסקית וזוגית. מומחית לטיפול במחלת ה"תרצת הנפוצה". מנחת קבוצות וסדנאות לנשים וגברים ובעלת הקורס לנשים עצמאיות "ליגת האלופות". מנהלת את קהילת "עסקים קטנים בשכונה הירוקה" בכפר סבא. מודל 74 כחדשה, נשואה ליואב ואימא של עומרי (11) ושיר (7) וגם של יובל (23) ושקד (20) שקיבלתי במתנה מיואב מנישואיו הראשונים. חיה ונושמת את הייעוד שלי בכל יום ונחושה ליצור הבדל משמעותי בחיים של מי שבוחר להתאמן איתי. ברוכים הבאים לבלוג שלי!

עדכונים:

פוסטים: 7

החל ממרץ 2018

לאחרונה התברר לי שיש תחרות סמויה בין החברים של הילדים; מי מגיע לבקר ביום של השניצלים

02/11/2018

מאז שנפתחה שנת הלימודים אני נדרשת לסרוויס צהריים תובעני וקבוע, לעיתים רק עם שני ילדיי ולעיתים עם נספחים שחוזרים איתם הביתה בכיף.
התברר לי לאחרונה שיש תחרות סמויה בין החברים, שהיא יותר כמו משאלת לב “מי מגיע ביום של השניצלים”, ולא חלילה ביום של בולונז או עוף בתנור או קציצות שלא נדע.
למה? כי אחד היתרונות בלהיות עצמאית הוא שאני בין האימהות היחידות שנמצאות בצהריים לקבל את הילדים, אבל אל תתבלבלו, זה לא אותי שהם רוצים, זה את השניצל הטרי שיוצא מהמחבת ישר לצלחת. “השניצלים שלך הכי טעימים!” הכריז פעם חבר של הבן שלי כשביקש סיבוב שלישי.
שאר הילדים, כך גילה לי הבן שלי, נאלצים לחמם במיקרו שניצלים שטוגנו במוצ”ש “וזה, אימא, ממש אבל ממש לא אותו דבר!”
אז מה הסוד?
זהו, שאין ממש סוד.
זה מתחיל ב PEPE, הקצביה השכונתית אצלנו בכפר סבא הירוקה, שיש להם את השניצלים הכי נקיים וחתיכים שאפשר לבקש,
בדרך כלל יציידו אותי שם גם ביין משובח וכל מיני מעדנים משובחים ותמיד תמיד בחיוך:כי שניצל צריך קודם כל לדעת איפה לקנות כי שניצל צריך קודם כל לדעת איפה לקנות

זה ממשיך במתכון שאם תעקבו אחרי השלבים הקלילים שלו – תקבלו שניצל אליפות שמתחסל עוד לפני שמגיע לשולחן.
המצרכים:
שמן
קילו חזה עוף פרוס לשניצלים
2 ביצים
3 כפות סויה
1 כף קטשופ
1 כף חרדל
פירורי לחם
אופן ההכנה:
מסדרים 3 צלחות -
1. שניצלים – אני אוהבת לשטוף אותם ולייבש על נייר סופג. לא חובה.
2. ביצים טרופות, סויה, חרדל, קטשופ. וכאן אפשר לשחק עם הטעמים אם אוהבים – אני מוסיפה 2 קוביות שום של “דורות” ולפעמים גם פטרוזיליה קצוצה.
3. פירורי לחם
טובלים את השניצלים בבלילה של הביצים, משם לפירורי הלחם ומשם למחבת:WhatsApp Image 2018-10-29 at 06.20.30 (1)

הופכים כשמזהיב, ומעבירים לתבנית עם נייר סופג:

WhatsApp Image 2018-10-29 at 06.20.30זהירות, חם! ועוד יותר זהירות, טעים!

לתוספת אפשר לגוון עם פסטה ברוטב עגבניות שאני אוהבת להוסיף לו שום, בצל, פטרוזיליה ובזיליקום של דורות, ולאחרונה גיליתי גם את עשבי התיבול האיטלקי שלהם שממש מקפיצים את הטעמים,
ואפשר להכין פירה משודרג:
מועכים תפוחי אדמה מבושלים, מוסיפים חמאה ומלח,
והנה השוס – זוכרים את הבצל המטוגן של דורות? תנו לו 20 שניות במיקרו ותניחו אותו בנונשאלאנט על הפירה. אימא’לה!

שניצל בתוספת פירה עם בצל מטוגןשניצל בתוספת פירה עם בצל מטוגן

שיהיה בהצלחה ובתיאבון!
ספרו לי איך יצא?

 

עוד מהבלוג של רחלי לושי-ברקת

תצוגה מקדימה

Sweet Dreams are made of this

כשהייתי קטנה היה לי חלום. חלמתי להיות זמרת, לשיר, לשמח, לרגש, לעוף עם המוזיקה. זה "סוג של" התגשם, לא כמו שהילדה הקטנה ראתה בחלום, אבל התגשם. אני שרה, משמחת, מרגשת, עפה עם המוזיקה - רק בלי מחיר החשיפה וכל מה שנלווה לפרסום והצלחה...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

אם כבר ראש של דג אז כדאי שיהיה טעים

זוכרים שסיפרתי לכם על משפחת לושי עם ההיסטוריה המרתקת? אז לקראת החג הלכתי לתחקר קצת את בנות הדוד שלי על מתכונים מעניינים שעוברים במשפחה, משהו שיהיה פשוט וטעים...

תגובות

פורסם לפני 10 months
תצוגה מקדימה

איזו מתנה קיבלתי ליום העצמאות?

אני עצמאית כבר 10 שנים. זו בחירה שעשיתי בהריון הראשון שלי, אחרי שנים של דיוק העשייה שלי ומציאת השילוב הנכון בין מקצוע לשליחות לתשוקה לייעוד. הבחירה להיות עצמאית מקפלת בתוכה לא מעט רווחים ומחירים, ויש בה רגעים מרגשים,...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה