הבלוג של rishuy

rishuy

עדכונים:

פוסטים: 3

החל מיוני 2016

לפני שחותמים על חוזה שכירות ארוך טווח להקמת מפעל מזון חשוב להוועץ עם יועץ לתכנון מערכות מזון ועם מומחה רישוי עסקים כדי לבחון האם קיימים התנאים להקמת המפעל הרצוי.

יעוץ שכזה הלוקח בחשבון את הנתונים הספציפיים של המפעל ,התהליכים ומה שנדרש לשלב בתכנון מאפשרים לבחון האם הדרישות להכשרת המפעל יתאימו לתנאי משרד הבריאות ורשויות רישוי עסקים נוספות עליו .

במידה ומתאים אפשר לצאת לדרך ולחתום על חוזה שכירות ולהשקיע בהקמת המפעל אך בהעדר התנאים ,עשוי מפעל מזון המעוניין לקבל את כל האישורים, לעבור תהליכים מסובכים ויקרים ולעתים גם לא יוכל כלל לקבל רישיון יצרן.

מידע נוסף ניתן לקרוא כאן: בחירת מיקום מפעל מזון

עוד מהבלוג של rishuy

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

רישיון עסק לאחסון מזון

רישיון עסק לאחסון מזון אם העסק שלכם עובד עם מזון והינכם מאחסנים מזון אתם צריכים בנוסף לרישיון עסק גם רישיון יצרן. רישיון יצרן חייב כל בעל עסק בענף המזון שחלה על מי שאמור...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה