הבלוג של rishuy

rishuy

עדכונים:

פוסטים: 3

החל מיוני 2016

רישיון עסק לאחסון מזון

אם העסק שלכם עובד עם מזון והינכם מאחסנים מזון אתם צריכים בנוסף לרישיון עסק גם רישיון יצרן.

רישיון יצרן חייב כל בעל עסק בענף המזון שחלה על מי שאמור לטפל במזון -

יצרני מזון

מפעלי קייטרינג (מכינים מזון שאינו נצרך במקום כמו במסעדה)

אטליז יצרני (שמבצע אריזת הבשר לפי דרישת הלקוח)

יבואני מזון (מאחסנים מזון)

מפעלי אריזת מזון

ומחסני מזון

אחסון מזון יכול להיות גם לפרק זמן קצר של המעבר מיד ליד אך בשל העובדה שמזון הוא מוצר רגיש, משרד הבריאות מחייב עסק לאחסון מזון ברישיון יצרן של משרד הבריאות. נבדקים המקררים, תנאי האחסון, התברואה והתהליכים המעורבים בטיפול במזון זה.

 

עוד מהבלוג של rishuy

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

צעד אחד לפני שפותחים מפעל מזון

לפני שחותמים על חוזה שכירות ארוך טווח להקמת מפעל מזון חשוב להוועץ עם יועץ לתכנון מערכות מזון ועם מומחה רישוי עסקים כדי לבחון האם קיימים התנאים להקמת המפעל הרצוי. יעוץ שכזה הלוקח בחשבון את הנתונים הספציפיים של המפעל...

תגובות

פורסם לפני 5 months

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה