rishuy

הבלוג של rishuy

rishuy

עדכונים:

פוסטים: 3

החל מיוני 2016

  • rishuy

    צעד אחד לפני שפותחים מפעל מזון

    לפני שחותמים על חוזה שכירות ארוך טווח להקמת מפעל מזון חשוב להוועץ עם יועץ לתכנון מערכות מזון ועם מומחה רישוי עסקים כדי לבחון האם קיימים התנאים להקמת המפעל הרצוי. יעוץ שכזה הלוקח בחשבון את הנתונים הספציפיים של המפעל ,התהליכים ומה שנדרש לשלב בתכנון מאפשרים לבחון האם הדרישות להכשרת המפעל יתאימו לתנאי משרד הבריאות ורשויות רישוי...

    תגובות

    פורסם לפני 4 months
  • rishuy

    רישיון עסק לאחסון מזון

    רישיון עסק לאחסון מזון אם העסק שלכם עובד עם מזון והינכם מאחסנים מזון אתם צריכים בנוסף לרישיון עסק גם רישיון יצרן. רישיון יצרן חייב כל בעל עסק בענף המזון שחלה על מי שאמור לטפל במזון - יצרני מזון מפעלי קייטרינג (מכינים מזון שאינו נצרך במקום כמו במסעדה) אטליז יצרני (שמבצע אריזת הבשר לפי דרישת הלקוח) ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • rishuy

    שלום עולם!

    ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה