הבלוג של רנה, הקונדיטורית שחזרה בתזונה

reneeshapira

נטורופתית והרבליסטית קלינית. קונדיטורית לשעבר שחזרה בתזונה והפכה לטבעונית. מתמחה בליווי לתזונה מבריאה וירידה משקל לטבעונים, צמחונים ובעלי צרכים תזונתיים מיוחדים. מלווה משפחות טבעוניות במעבר לטבעונות והתאמת המטבח... +עוד

נטורופתית והרבליסטית קלינית. קונדיטורית לשעבר שחזרה בתזונה והפכה לטבעונית. מתמחה בליווי לתזונה מבריאה וירידה משקל לטבעונים, צמחונים ובעלי צרכים תזונתיים מיוחדים. מלווה משפחות טבעוניות במעבר לטבעונות והתאמת המטבח למשפחה הטבעונית או לחלקה. ליווי תזונתי והדרכות בישול בריא, סדנאות אפייה חווייתיות למי שאוהב לאפות אבל רוצה לשמור על הבריאות. בנוסף, אני מטפלת ברפואה משלימה: עיסוי, רפלקסולוגיה, ארומותרפיה ופרחי באך. מוזמנים להציץ באתר שלי: http://www.reneefeelgood.com/ ולקפוץ לבקר בדף הפייסבוק https://www.facebook.com/feelgoodrenee

עדכונים:

פוסטים: 37

החל מאוקטובר 2013

במקום ללוש בצק אני לשה אנשים. במקום לפנק בעוגות אני מפנקת בטיפול (ואח”כ לא כועסים עלי שבגללי השמינו), ואני עדיין מלמדת אנשים להכין מאפים ועוגות טעימים, אך בריאים.

02/10/2013

שלום לכם וברוכים הבאים לבלוג החדש שלי.

קצת על עצמי. אני בת 41, אמא ל 3 ילדים (15/12/6).

עד לפני שנתיים הייתי עדיין רנה משרון&רנה.

הקמתי עם שרון קונדיטוריה בראש העין אחרי שנים של עבודה מהבית. ניסיתי להגשים את החלום, אך לצערי גיליתי שבחלום זה נראה הרבה יותר טוב… החלטתי להמשיך הלאה.

בגיל 40 מצאתי את עצמי מובטלת, ללא מקצוע (אמא שלי התעקשה על תואר אקדמאי אז יש לי תואר בקולנוע…ממש מקצוע מבוקש בשוק העבודה) ובתחושה נוראית של כישלון.

התחלתי לחפש עבודה וקיבלתי הצעות מעליבות, עד כדי כך שהביביסיטר שהייתי נאלצת לקחת הייתה מרוויחה יותר ממני.

הבנתי שזה בדיוק הזמן לעשות את ההסבה המקצועית שנפשי כל כך חפצה בה. אך לאיזה כיוון לפנות?

לאחר בדיקות, שיחות עם אנשים (סליחה שהצקתי..) ושיחות עם עצמי הבנתי שעלי לעמוד במספר קריטריונים:

  1. מקצוע שהגיל יהיה בו יתרון ולא חיסרון (נפל ההיי טק)
  2. אני אוהבת אנשים ואוהבת לעשות להם טוב ולכן נדרש מקצוע שיעזור ויפנק.
  3. מקצוע שיאפשר גיוון והתקדמות מקצועית.
  4. אני רוצה למכור את היכולות והידע שלי מבלי להחזיק סוללה של עובדים, מתקן ושאר משקולות

ההחלטה נפלה על לימודי נטורופטיה. אז לא ממש ידעתי מה זה ולאן זה ייקח אותי ואולי טוב שכך…

היום שנתיים אחרי אני ניצבת בפתחה של שנה ג’ בלימודי נטורופתיה. יש לי קליניקה ביישוב נירית. אני רפלקסולוגית בכירה, מעסה הוליסטית. מטפלת בפרחי באך וארומותרפיה.

אנשים שואלים אותי איך עשיתי את השינוי הגדול הזה, אך אני חושבת שבעצם דבר לא השתנה. במקום ללוש בצק אני לשה אנשים. במקום לפנק בעוגות אני מפנקת בטיפול (ואח”כ לא כועסים עלי שבגללי השמינו), ואני עדיין מלמדת אנשים להכין מאפים ועוגות טעימים, אך בריאים.

מאחלת לי ולכן המשך דרך צלחה ומבטיחה לשתף בקשיים, במתכונים, בטיפים לחיים בריאים ועוד הפתעות.

שלכם, רנה פשוט להרגיש טוב

עוד מהבלוג של רנה, הקונדיטורית שחזרה בתזונה

תצוגה מקדימה

ניקוי אורז-הלכה למעשה

קיבלתי המון תגובות על הכתבה לניקוי אביב והבנתי שיש מקום להרחיב: 1. אורך הניקוי הוא שבועיים. מטרתו לנקות את הכבד ולעשות סוג של "ריסט" לגוף כדי לאפשר לו לפעול בצורה נכונה. למרות שהמטרה היא ניקוי מי שמתמיד יראה תוצאות גם...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

ניקוי אביב לאחר החג

  אז זהו. נגמר החג ושוב נתקענו עם קמח מצות, מצות וקמח תפ"א. מה עושים? יש את הממחזרים, יש את המאחסנים ויש את המפנים. האביב כבר עומד בפתח, הקיץ מחכה מעבר לפינה וזה בדיוק הזמן לנקות ולפנות. בפסח ניקיתם את הבית ועכשיו הזמן...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

ממרחי ירקות לניקוי אורז

עושים ניקוי אורז ומחפשים מה למרוח על הפריכיות? ביקשתם וקיבלתם! מגוון ממרחי ירקות, מתאימים לניקוי אורז ומושלמים למריחה על הפריכיות. ולמה בכלל לעשות ניקוי אורז? מוזמנים לקרוא את הפוסטים הקודמים.. ממרח אבוקדו: (בשל...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה