הבלוג של רנה, הקונדיטורית שחזרה בתזונה

reneeshapira

נטורופתית והרבליסטית קלינית. קונדיטורית לשעבר שחזרה בתזונה והפכה לטבעונית. מתמחה בליווי לתזונה מבריאה וירידה משקל לטבעונים, צמחונים ובעלי צרכים תזונתיים מיוחדים. מלווה משפחות טבעוניות במעבר לטבעונות והתאמת המטבח... +עוד

נטורופתית והרבליסטית קלינית. קונדיטורית לשעבר שחזרה בתזונה והפכה לטבעונית. מתמחה בליווי לתזונה מבריאה וירידה משקל לטבעונים, צמחונים ובעלי צרכים תזונתיים מיוחדים. מלווה משפחות טבעוניות במעבר לטבעונות והתאמת המטבח למשפחה הטבעונית או לחלקה. ליווי תזונתי והדרכות בישול בריא, סדנאות אפייה חווייתיות למי שאוהב לאפות אבל רוצה לשמור על הבריאות. בנוסף, אני מטפלת ברפואה משלימה: עיסוי, רפלקסולוגיה, ארומותרפיה ופרחי באך. מוזמנים להציץ באתר שלי: http://www.reneefeelgood.com/ ולקפוץ לבקר בדף הפייסבוק https://www.facebook.com/feelgoodrenee

עדכונים:

פוסטים: 37

החל מאוקטובר 2013

    ארכיון למאי, 2014

  • רנה, הקונדיטורית שחזרה בתזונה

    לחם מקמח מלא? שלא יעבדו עליכם!

    תצוגה מקדימה

    כולם יודעים שדגנים מלאים חשובים לבריאותנו ורבים מקפידים על אכילה של לחם מלא..אבל מלא במה? לחם מכינים בדר”כ מקמח חיטה, לבן או מלא. ניתן להשתמש גם בקמחים אחרים כמו כוסמין ושיפון. רוב הלחמים שקונים היום בשווקים ומוגדרים לחם מלא מכילים בסה”כ 50 % קמח מלא. והשאר קמח לבן… הרבה פעמים הלחמים המלאים נראים חומים ובריאים ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה