הבלוג של רגע מתוק

regamatok

עדכונים:

פוסטים: 13

החל מינואר 2019

עוגת גבינה אישית בכוס של לנה ריזיק מקהילת רגע מתוק. קינוח קל להכנה לחובבי גבינה ושוקולד

12/06/2019

לנה ריזיק היא הזוכה באתגר השבועי עם המתכון לעוגת גבינה ופתי בר אישית בכוסות. קינוח קל ומהיר להכנה עם ציפוי גנאש שוקולד מפנק מעל.

צילום: לנה ריזיק

צילום: לנה ריזיק

 

עוגת פתי בר אישית

המצרכים:

1 שרוול פתי בר קלאסי

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)

1 גביע גבינה לבנה (250 מ”ל)

1 כפית תמצית וניל

2 כוסות חלב

1 חפיסת פודינג וניל

1/4 כוס סוכר

גנאש שוקולד:

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)

200 גרם שוקולד מריר עלית

 

אופן ההכנה:

מרסקים במעבד מזון שרוול פתי בר, מחלקים את הפתי בר המרוסק בין כלי ההגשה שלכם.

מקציפים ביחד שמנת מתוקה, גבינה לבנה, תמצית וניל, חלב, פודינג וניל וסוכר עד שהתערובת מסמיכה ואחידה. מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים אותה מעל לשכבת הפתי בר. ניתן לעשות שכבות פתי בר וקרם לבחירתכם.

מכינים את גנאש השוקולד. מחממים שמנת מתוקה, שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומניחים בקערה. כשהשמנת מגיעה לרתיחה שופכים אותה מעל השוקולד, נונתים להם דקה לנוח ומערבבים היטב. שופכים את הגנאש מעל קרם הגבינה בעדינות.

מעבירים למקרר להתייצבות של כשעתיים.

הכמות מספיקה ל- 10-12 כוסות, תלוי בגודלן.

עוד מהבלוג של רגע מתוק

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 6 months
תצוגה מקדימה

עוגת השוקולד הטבעונית שכולם אוהבים

עוגת השוקולד הטבעונית והנפלאה של שושי ברניץ היא הזוכה באתגר השבועי. רוצות גם לזכות? הצטרפו לקהילת רגע מתוק  בפייסבוק. עוגת שוקולד טבעונית הכמויות הן לעוגה...

תגובות

פורסם לפני 5 months
תצוגה מקדימה

עוגת פאדג' שוקולד חמה

המתכון לעוגת הפאדג' החמה של טליה גוטמן גולדטשיין הוא הזוכה באתגר השבועי. רוצות גם לזכות? הצטרפו לקהילת רגע מתוק  בפייסבוק. ...

תגובות

פורסם לפני 4 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה