הבלוג של redhead

RedHead

הגעתי לעיר הגדולה... רואה, טועמת ומספרת...

עדכונים:

פוסטים: 23

החל מיוני 2013

מניחה שאם אני פותחת את הנושא הזה כאן…זה כבר לא יוכל להיות יותר סוד…

כן, מזה חודש אני שומרת את זה לעצמי, מנסה להימנע מלפרסם זאת, שחס וחלילה ידעו..

אז, אני לא יכולה לשמור זאת יותר, אני חייבת לחשוף זאת… התחלתי לשתות בירה..

עד לא מזמן לא שתיתי בירה, תשובתי לכך היתה דיי פשוטה, לא אהבתי את הטעם. כל בירה שניסיתי היתה לי פשוט לא טעימה, בלשון המעטה.

ואז זה קרה… אירוע טעימות אקסלוסיבי לעיתונאים של בירה קייצית חדשה: “עוג אייל קייצי” של מבשלת הגולן, שם נחשפתי לראשונה לבירה שנגעה ללבי, או יותר נכון לחיכי.

עוג אייל קייצי היא הבירה החמישית תחת המותג “עוג” והיא בירה טרייה בסגנון IPA , תוצרת מבשלת הגולן.

מהי מבשלת הגולן? זוהי מבשלת בירה מרמת הגולן המתמחה ביצירת בירות אייל ולאגר ייחודיות, כל הבירות טריות ומיוצרות בעבודת יד ובכמויות קטנות, חומרי הגלם שלהם נבחרים בקפידה ותהליך ההכנה שלהם מבוקר באופן אישי.

למבשלה סידרה קבועה בשם “בזלת”, ולה 4 בירות (בזלת פילזנר, בזלת אייל ענברי, בזלת חיטה ובזלת דאבל בוק) ופעמיים בשנה (חורף וקיץ) יוצאת המבשלה עם בירה עונתית, ייחודית ובמהדורה מוגבלת.
הפעם, החליטו במבשלה לצאת במהדורה קייצית מיוחדת עם בירה בניחוח פירות טרופים.

מה שהיה מדהים בבירה הזאת בעייני, היא הקלילות והנעימות אשר עוטפות את חלל הפה… בירה מרעננת אשר יורדת חלק במורד הגרון, בניגוד לבירות אחרות, שהן כבדות יותר, מרירות יותר ודומיננטיות יותר.

המפתיע הוא, שדווקא אני, שאוהבת לשתות משקאות חריפים שונים כגון יין, וויסקי, קוניאק, מוצאת את עצמי דווקא מתענגת מטעם אוורירי של בירה זאת. שאחוז האלכוהול בה הוא 4.8%.  בירה קייצית באווירה נונשלנטית

את הבירה מומולץ להשאיר כמה דקות מחוץ למקרר לפני ששותים,  לאחר שהבירה מתחממת קלות, טעמה אף משתפר. (טמפרטורה מומלצת: 8 מעלות)

את הבירה ניתן למצוא בחנויות וברים נבחרים.

בחודשי הקיץ הלוהטים, אם זה לצד ארוחה כבדה או לצד פיצוחים, כדאי להתענג בבירת עוג- אשר תשלים את האווירה בצורה מושלמת.

הכי חשוב לציין שמאותו רגע בו התנסיתי בבירת עוג, ניפתח לי התאבון, ואף גיליתי בירות נוספות, ייחודיות אף הן שקסמו, לא ניתן לעצור את הרכבת הנוסעת :-)

עוד מהבלוג של redhead

תצוגה מקדימה

מתפנקים בשיין אנד שארפ

היה זה ערב קריר באמצע שבוע של חודש דצמבר ואנחנו רצינו לצאת לחגוג...בעצם כלום פשוט להנות! חיפשנו מסעדת בשרים שבה נוכל להנות גם מאווירה כייפית וגם טעמים שונים ומיוחדים.. מצאנו אותם בקונספט החדש של מסעדת שיין אנד שארפ...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

היי צפונה לכפר הגלעדי

יחד עם עיתונאים ובלוגרים נוספים קיבלנו הזמנה ללילה קסום במלון כפר הגילעדי, כן ניחשתם נכון לגבי מיקומו. מלון כפר גילעדי ממוקם מרחק דקות ספורות מקרית שמונה, הרחק מהרעש וההמולה של העיר הגדולה. אז שטפנו את האוטו, התלבשנו,...

תצוגה מקדימה

אצא לי השוקה

צהרי יום שישי מוקדשים, איך לא, לקניות בשוק הכרמל. תמיד אותו ריטואל: קמים לקראת הצהרים,  שותים קפה, מסתובבים מעט, ואז לשוקה. ואז הוזמנתי להשתתף ב"מאסטרשוק"- סיור קולינרי בשוק הכרמל ובכרם התימנים בשיתוף יוסי בן אודיס הבעלים...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה