הבלוג של redhead

RedHead

הגעתי לעיר הגדולה... רואה, טועמת ומספרת...

עדכונים:

פוסטים: 23

החל מיוני 2013

לאחרונה נפתחה מסעדה חדשה על טהרת המטבח האסייתי המהיר, “ווקי טוקי” שמה.

“ווקי טוקי” הוקמה ע”י 3 שותפים: אלי עוזר, שרון עוזר וכפיר חזיזה, מסעדנים ותיקים.

המסעדה הממוקמת ברחוב לינקולן בתל אביב, בעלת המראה השיקי- מגניב בגווני הצהוב, מקנה למסעדה אווירה אורבנית כיפית. האדריכל ואיש המיתוג אשר עיצבו את המקום שאבו את השראתם מאלמנטים שונים אשר מאפיינים את הרחובות האסייתיים.

התפריט של “ווקי טוקי” נבנה ע”י היועץ הקולינארי והשף משה בדישי אשר בנה תפריט המבוסס על התרבות הקולינארית האסייתית, אך עם התאמה מוקפדת לחיך הישראלי.
התפריט מציע 5 קטגוריות מזון:  מנות ראשונות, גיוזה, ווק, פלנצ’ה וסושי. בתוכם תוכלו למצוא בין השאר מנות ייחודיות כגון מיסו צ’יקן סלט, פאד קפאו, מרק טום יאם, פאד תאי ועוד…

לרגל הפתיחה הוזמנתי לטעום ממטעמי המקום, מה ששימח אותי מאוד, מאחר ואני מאוד אוהבת את תיבול המטבח של המזרח הרחוק ומאחר וגם גרתי במזרח תקופה, אני מאוד מתחברת לטעמים אלו.

לצערי ביום הפתיחה הייתי חולה ועל אף הגעתי להשקה המאוד מרשימה שקיימו, רוב המאכלים הרגישו לי אותו הדבר, לא נותרה לי ברירה, אלא לבוא שוב (ושוב..ושוב… :)) ולבדוק את המנות.

בביקורים הבאים שלי במסעדה, כבר יכולתי להריח, לטעום וגם להנות ממש, מהאוכל הטעים של המסעדה.

בין המנות שטעמתי היו: מרק מיסו, פה אני חייבת להודות, טופו (מרכיב בסיסי במנה), לא ממש אופציה מבחינתי, מעולם לא אהבתי את טעמו ובכל התקופה בה גרתי במזרח, הצלחתי להתעלם ממנו. מאחר והומלץ לי בחום רב לטעום מהמרק, החלטתי, להסתכן, לנסות ולטעום. אני חייבת להודות שנהניתי מהמרק מאוד מאוד, ואכן הפתעה מרעננת עבורי.

כמו כן אכלתי גם ממגוון הרול סושי שיש למקום להציע, מדהים באיזו מיומנות, מהירות ואיכות מכינים אותם. על אף, שגם בכל הנוגע לסושי, לי יש דרישות- ללא דגים, מצאתי לי מנות רול “צימחוניות” טעימות.

בכל מסעדה אסייתית שאני מבקרת, תמיד אני חייבת לבדוק את מנת העוף המוקפץ עם האורז, כזאת אני חייבת תמיד בארוחה שלי מנת בשר. גם פה הצליחו מאוד, המנה הייתה דיי גדולה, עשירה והכי חשוב לציון, היתה מהטעימות שאכלתי.

מנות נוספות שטעמתי מהן: הסמוקי נודלס- פה קצת קשה לי לתת דעה נחרצת… מתאים לאוהבי הנודלס (זאת לא אני) מה שכן מנה גדולה, מריחה טוב, והתוספות שבאו במנה, אותן כן טעמתי, היו מעולות.

ולסיום טעמתי את הקינוח בננה לוטי, מנה פופולארית מתאילנד, המנה היתה נחמדה ומתוקה מאוד.

ואם כל המטעמים האלו לא הניעו אתכם מהר לכיוון המסעדה… (ועל אף שמחירי המסעדה בשוטף, עממים) אז אולי העובדה שלכבוד הפתיחה של ה”ווקי טוקי”, המסעדה מקיימת לקבל הלקוחות “Happy Friday”, לכם זה אומר שרוב התפריט ב 10 ₪ למנה! כן, כן..  10 ₪.

אז יש לכם הזדמנות לבחון את המסעדה ביום שישי הקרוב 31.1.2014 ובשישי הבא 7.2.2014 בין השעות  11:00-14:00. תבואו עם תאבון!

עוד מהבלוג של redhead

תצוגה מקדימה

מתפנקים בשיין אנד שארפ

היה זה ערב קריר באמצע שבוע של חודש דצמבר ואנחנו רצינו לצאת לחגוג...בעצם כלום פשוט להנות! חיפשנו מסעדת בשרים שבה נוכל להנות גם מאווירה כייפית וגם טעמים שונים ומיוחדים.. מצאנו אותם בקונספט החדש של מסעדת שיין אנד שארפ...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

היי צפונה לכפר הגלעדי

יחד עם עיתונאים ובלוגרים נוספים קיבלנו הזמנה ללילה קסום במלון כפר הגילעדי, כן ניחשתם נכון לגבי מיקומו. מלון כפר גילעדי ממוקם מרחק דקות ספורות מקרית שמונה, הרחק מהרעש וההמולה של העיר הגדולה. אז שטפנו את האוטו, התלבשנו,...

תצוגה מקדימה

אצא לי השוקה

צהרי יום שישי מוקדשים, איך לא, לקניות בשוק הכרמל. תמיד אותו ריטואל: קמים לקראת הצהרים,  שותים קפה, מסתובבים מעט, ואז לשוקה. ואז הוזמנתי להשתתף ב"מאסטרשוק"- סיור קולינרי בשוק הכרמל ובכרם התימנים בשיתוף יוסי בן אודיס הבעלים...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה