הבלוג של redhead

RedHead

הגעתי לעיר הגדולה... רואה, טועמת ומספרת...

עדכונים:

פוסטים: 23

החל מיוני 2013

אז מישהו שמע על “קהילת המבורגר ישראל”?

קבוצת המבורגר ישראל, היא קהילה פייסבוקית של חובבי ההמבורגר באשר הם ( לא מומלץ לצמחונים שביננו).

מנהלי הקבוצה מארגנים מפגשים במסעדות שונות ברחבי הארץ, בנושא איך לא.. המבורגר.

המכנה המשותף לכל המשתתפים תשוקתם העזה לנתח הבשרי.

במסגרת אירועי ההמבורגר, ביקרנו לאחרונה במסעדת הבשרים האיכותית “שיין אנד שארפ” בבעלות דרק שארפ והמסעדן יענקל’ה שיין.

האירוע אשר התקיים בבר הפנימי של המסעדה, כלל תפריט מיוחד לערב זה. שהכיל 3 מנות, ראשונה, עיקרית, אחרונה וכוס יין. וכל זאת ב 90 ש”ח.

במנה הראשונה היו לבחירה: פטה כבד או דים סאם. הזמנו את שניהם ונהננו עד מאוד- מנות מוצלחות ללא ספק.
הדים סאם, שאת טעמו יכולתי לזכור בבירור עוד מהתקופה בה גרתי במזרח הרחוק (ומאז לא טעמתי שוב), לא איכזב אותי בשין אנד שארפ והגיע בדיוק כמו שקיוויתי.

הפטה שהגיע עם טוסטונים, חמוצים ובצל מטוגן (שילוב מוצלח) היה נימוח וטעים.

למנה עיקרית, היו לבחירה ברווז או המבורגר, על אף שהברווז שהוצע, נראה נחמד ומזמין (ואפשר היה להזמינו בתוספת תשלום נוסף), הלכנו, איך לא.. על ההמבורגר בליווי תפו”א. ההמבורגר היה טעים מאוד, ועשוי עסיסי, לבקשתנו, וכך גם תפו”א שנעשו בצורה מופלאה.

ואחרון חביב הגיע תורו של הקינוח, והאופציות: סורבה או אפוגטו (כדור גלידה עם אספרסו), הלכנו על הסורבה, אשר היה באמת מעולה. טעמים רענניים של קיץ התעוררו להם ועשו חשק לאכול עוד ועוד….

על אף האוכל הטעים, השירות אותו קיבלנו השפיע על הנאתנו מהאוכל:
התפו”א הגיע חצי שעה לאחר שהזמנו, וההמבורגר הרבה הרבה אחריו… כך שלא היתה לנו האפשרות להנות מהארוחה במלואה, כמו כן עקב עומס רב שנוצר במקום, הברמן היחיד שהיה בבר התקשה לתת מענה לכל האורחים.
כל זאת אני מאמינה נובע מאי ארגון המקום כראוי לארוע.
אני מעריכה שבעלי המקום לא אמדו נכון את כמות האנשים שיגיעו, על כן השתלשלות הדברים הובילה לחוסר שביעות בשורה התחתונה.

אך עם זאת, על אף חוסר ההתארגנות המתאימה לארוע, ניכר היה כי כל צוות המקום נותן באמת פייט אמיתי בלחץ, ומשקיע את מירב כוחו על מנת להוציא את האורחים מרוצים, שזה לא פחות חשוב.
מאמינה שבעלי המקום הפיקו לקחים מהאירוע הקודם ובארוע הבא שיתקיים במסעדה (בתחילת חודש יולי), הלקוחות יצאו מרוצים מהשירות כשם שיצאו מרוצים מהאוכל.

ולסיום..בצאתנו מהמסעדה נתקלו עיניי במראה מזמין (מפתיע שלא תפס אותי בכניסתנו) מקרר עצום עם כל הטוב בתוכו, אז כל מה שנותר זה לחלוק זאת עימכם…

עוד מהבלוג של redhead

תצוגה מקדימה

מתפנקים בשיין אנד שארפ

היה זה ערב קריר באמצע שבוע של חודש דצמבר ואנחנו רצינו לצאת לחגוג...בעצם כלום פשוט להנות! חיפשנו מסעדת בשרים שבה נוכל להנות גם מאווירה כייפית וגם טעמים שונים ומיוחדים.. מצאנו אותם בקונספט החדש של מסעדת שיין אנד שארפ...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

היי צפונה לכפר הגלעדי

יחד עם עיתונאים ובלוגרים נוספים קיבלנו הזמנה ללילה קסום במלון כפר הגילעדי, כן ניחשתם נכון לגבי מיקומו. מלון כפר גילעדי ממוקם מרחק דקות ספורות מקרית שמונה, הרחק מהרעש וההמולה של העיר הגדולה. אז שטפנו את האוטו, התלבשנו,...

תצוגה מקדימה

אצא לי השוקה

צהרי יום שישי מוקדשים, איך לא, לקניות בשוק הכרמל. תמיד אותו ריטואל: קמים לקראת הצהרים,  שותים קפה, מסתובבים מעט, ואז לשוקה. ואז הוזמנתי להשתתף ב"מאסטרשוק"- סיור קולינרי בשוק הכרמל ובכרם התימנים בשיתוף יוסי בן אודיס הבעלים...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה