הבלוג של redhead

RedHead

הגעתי לעיר הגדולה... רואה, טועמת ומספרת...

עדכונים:

פוסטים: 23

החל מיוני 2013

    ארכיון לדצמבר, 2014

  • redhead

    בוקר פינוק

    תצוגה מקדימה

    ­­­בשביל לדבר על לחם ארז, צריך קודם ללכת לשורשים… אותם שורשים של ארז קומורובסקי, כאשר הקים את לחם ארז לראשונה לפני 20 שנה. הרגע בו נעשה מהפך בתרבות הלחם בישראל. ארז יצר לחמי מחמצת, בעבודת יד אחד, אחד ומחומרים טבעיים בלבד. וכך מאז ועד היום הם אופים את הלחמים באותן שיטות שהפכו למסורת אצלם. כיום ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה