הבלוג של raviv

raviv

עדכונים:

פוסטים: 19

החל מיוני 2014

ט”ו בשבט הינו הזדמנות נפלאה לשילוב של הנאה ובריאות. את המיני פאי אגוזים, תמרים ומאצ’ה אפשר להכניס לתבנית פרלינים, לשמור במקפיא ובכל פעם שמתחשק לאכול אחד בלי שום ייסורי מצפון

16/01/2019

שבט 4

איך יודעים שבא האביב? מסתכלים סביב סביב.

ואיך יודעים שט”ו בשבט מתקרב? החנויות מוצפות בפרות יבשים בשלל גוונים, טעמים וצבעים. אז יצאתי לחפש לי קצת פרות וקצת אגוזים ונכנסתי למטבח כי עוד מעט מגיעים אורחים וצריך “לפתוח שולחן”

סלסלת פרות, תמרים ממולאים באגוזי מלך, פרחי תפוחים ופרלינים של אגוזים ומאצ’ה

 והנה המתכון המנצח של הפרלינים:

שכבת הבסיס:

מכניסים לבלנדר

10 תמרים מגולענים

כוס אגוזי מלך

חצי כוס שקדים

חצי כוס פיסטוקים

כוס שבבי קוקוס

3 כפיות קקאו

3 כפות שמן קוקוס

לוקחים תבנית של פרלינים בגודל בינוני ומכניסים לכל שקע מהעיסה עד למחצית הגובה.

טו בשבט 1

שכבה שנייה

כוס של אגוזי קשיו שהושרו במים למשך הלילה

כוס חלב קוקוס

כפית שמן קוקוס

4 כפות סירופ מייפל

כפית אבקת מאצ’ה

כפית תמצית וניל

כפית תמצית תפוז או גרידת לימון

טוחנים את כל החומרים בבלנדר וממלאים בעיסה את מחצית השקעים שכבר מולאו בעיסת הבסיס.

שומרים במקפיא ומוציאים חצי שעה לפני ההגשה

יאמי !!!!

טו בשבט 2מחנה

עוד מהבלוג של raviv

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 11 months
תצוגה מקדימה

קדרת ירקות שורש גלילית

קצת גשם בחוץ ואני אורזת את עצמי ונוסעת לגליל. מתפנקת בצימר עם אח בוער, אוכלת במסעדה מקומית וחוזרת הביתה עם סיר חרס חדש ורעיון למתכון. כשבחוץ מתחיל לרדת גשם, אני אוהבת לארוז...

תגובות

פורסם לפני 10 months
תצוגה מקדימה

פמת"א: הסדרה שתתמכרו אליה

אולי זה הגיל, אולי זו אני ואולי הם חיים שגורמים לי להתמכר  בקלות לסדרות על נשים ששוברת מסגרות. אני מכורה לאליזבת' -מזכירת המדינה, אני מעריצה של מרדית גריי מ"האנטומיה של גריי ואני מוצאת את עצמיי יותר ויותר מתחברת לסדרות על...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה