מי אני ? מנהלת דיגיטל, מדיה, תוכן ואסטרטגיה. קונדיטורית, מנחת קבוצות תמיכה ומאמנת תזונה לחשיבה מקדמת דרך עולם האפייה והמתוקים
עדכונים:
פוסטים: 61
החל מינואר 2015
17/11/2019
את הסלט הזה כל כך פשוט להכין, בלי טיגון 5 רכיבים ומלח ויש לכם כרובי בטחינה שלא מביישת אף מסעדה.
מה צריך?
כרובית שלמה מפורקת לפרחים קטנים
2 כפות טחינה גולמית
חצי לימון עד לימון סחוט – לפי הטעם שלכם (אצלי זה תמיד המון)
שן שום כתובה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
איך מכינים?
מניחים את הכרובית בסיר טיגון חשמלי ללא שמן, מרססים בתרסיס שמן ומפעילים ל- 20 דקות. אם אין לכן סיר טיגון כזה פשוט סדרו אותה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, רססו בתרסיס שמן ואפו בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות. מידי פעם תוך כדי ההכנה מערבבים שהכרובית תיצרב מכל הצדדים.
מצננים ומעבירים לקערה, יוצקים מעל את הטחינה הגולמית והלימון לפי טעמכם ומתבלים. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.
אפשר לאכול קר או חם.
בתיאבון!!
אהבתם את הפוסט?? מוזמנים לשתף, לשתף לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות