מי אני ? מנהלת דיגיטל, מדיה, תוכן ואסטרטגיה. קונדיטורית, מנחת קבוצות תמיכה ומאמנת תזונה לחשיבה מקדמת דרך עולם האפייה והמתוקים
עדכונים:
פוסטים: 61
החל מינואר 2015
27/10/2019
ארוחת ערב מהירת הכנה על טהרת החלבונים, גבינות רזות וללא פחמימות. תגישו אותן לצד סלט וסידרתם לעצמכם ארוחה בריאה, מזינה ומשביעה.
מה צריך?
2 חצילים גדולים חתוכים ל- 2
למלית:
1 גביע גבינת קוטג’ 3% שומן
100 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
2 פרוסות גבנ”צ 9% שומן
2 ביצים
1 שן שום כתושה
מלח, פלפל
לקישוט
4 עגבניות מיובשות קצוצות דק (ללא שמן, ניתן להשיג בחנויות תבלינים בשווקים)
2 כפות שומשום או תערובת גרעינים
איך מכינים?
מסדרים על תבנית את החצילים הפרוסים, מרססים בתרסיס שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות. מוציאים מהתנור ובעזרת כף מוציאים את תכולת החציל לקערה כך שנשארות רק “קליפות החציל” שישמשו מעין סירה למלית. מסננים את מלית החציל מנוזלים ומצננים.
בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי המלית מוסיפים את תכולת החציל ומערבבים. בעזרת כף ממלאים בחרה את “סירות החציל”.
מקשטים מעל בעגבניות קצוצות ושומשום.
מחזירים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות כ 20 עד 30 דקות.
מצננים מעט ומגישים לצד סלט.
אהבתם את הפוסט?? מוזמנים לשתף, לשתף לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות