מי אני ? מנהלת דיגיטל, מדיה, תוכן ואסטרטגיה. קונדיטורית, מנחת קבוצות תמיכה ומאמנת תזונה לחשיבה מקדמת דרך עולם האפייה והמתוקים
עדכונים:
פוסטים: 61
החל מינואר 2015
24/11/2018
20 לביבות
מה צריך?
4 גבעולי כרישה מבושלים במים
3 ביצים
חצי כוס קמח
מלח, פלפל שחור
איך מכינים?
מצננים את הכרשה המבושלת וטוחנים במעבד מזון לתערובת חלקה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
מסדרים לביבות בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 דקות או עד שהלביבות פריכות.
בתיאבון!!!
אהבתם את הפוסט?? מוזמניםלשתף, לשתף, לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות