מי אני ? מנהלת דיגיטל, מדיה, תוכן ואסטרטגיה. קונדיטורית, מנחת קבוצות תמיכה ומאמנת תזונה לחשיבה מקדמת דרך עולם האפייה והמתוקים
עדכונים:
פוסטים: 63
החל מינואר 2015
06/11/2016
אני מאוד אוהבת מתכונים שכל בני המשפחה יכולים לאכול מהם ביחד. משתדלת מאוד שלא יהיה אוכל שלי ואוכל שלהם. כשצריך לבשל פעמיים זה הופך להיות מורכב ומסובך. לא תמיד יש זמן. אנחנו מוצאים את עצמנו מכינים קודם כל אוכל לילדים ואז מחוסר זמן או רעב או סתם עצלנות לא עומדים להכין גם ארוחה חמה לנו. בסופו של יום אנחנו מוצאים את עצמנו מנשנשים את השאריות של הילדים.
אין סיבה לבשל פעמיים. לפחות לא את מנת החלבון העיקרית. שינויים קטנים בתפריט ובבחירת המזונות שאנחנו מבשלים יכולים להביא לשולחן המשפחתי מגוון מזונות בריאים כאלה שגם הילדים ייטרפו. לאט לאט הם מתרגלים, לטעמים, לריחות למרקמים והאוכל הבריא הופך לשגרה. ככל שתתחילו מוקדם יותר כך קל יותר להרגיל אותם. אבל גם אם הילדים שלכם כבר גדולים ואוכלים רק שניצל וצי’פס או פסטה ברוטב עגבניות, אל תוותרו מראש נסו כל פעם משהו חדש. שמשו דוגמא אישית, הניחו על השולחן את המנה שלכם לצד המנה שלהם הציעו להם לטעום. בסוף זה עובד.
5 טיפים שלי איך להתחיל?
קציצות עוף וירקות
להכנת 25 קציצות
רכיבים:
1 בצל גדול
2 גזרים גדולים
2 קישואים קטנים
4 שיני שום כתושות
צרור פטרוזיליה
500 גרם חזה עוף
1 ביצה
6 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל שחור
ההכנה:
מגישים לצד תוספת חמה אורז, קוסקוס, פסטה, פירה או אפילו ככריך בתוך פיתה קלה, כף חומוס/ טחינה וסלט ירקות.
בתיאבון!!
אהבתם את הפוסט?? מוזמנים ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות