מי אני ? מנהלת דיגיטל, מדיה, תוכן ואסטרטגיה. קונדיטורית, מנחת קבוצות תמיכה ומאמנת תזונה לחשיבה מקדמת דרך עולם האפייה והמתוקים
עדכונים:
פוסטים: 63
החל מינואר 2015
26/06/2016
חם לי. ממש חם לי. אין לי כוח לכלום, לא לעשות קניות, לא לנקות את הבית, לא לבשל, לא לסדר כלום. פשוט לרבוץ על הספה עם מזגן דולק על 16 מעלות ולא לעשות כלום. זה בערך המצב שלי בשבועיים האחרונים. ולפי תחזית מזג האוויר, סביר להניח שמצב הצבירה הזה ילווה אותי גם בשבועות הקרובים. מאמינה שגם אתכם…
אני לא באמת יכולה לרבוץ במזגן עד שיעבור החום זה. המציאות מהר מאוד מאפסת אותי ואני צריכה להמשיך לעשות את כל הדברים האלו. כולנו. לכן המסקנה המתבקשת היא שצריך להתאים את החיים שלנו לקיץ. רובנו אגב עושים את זה, מסדרים ארונות, מחליפים בגדים הולכים לים, שותים הרבה, יוצאים לחופשה. אבל מה עושים עם האוכל??? מה אוכלים כשאין כוח לבשל כלום??
זהו, שגם את האכילה צריך להתאים לקיץ. אוכל קל, זמין, נוח. כזה שלא צריך בישול ארוך. הבעיה שהרבה פעמים אנחנו מתעצלים להכין ובסופו של דבר מוצאים את עצמנו תקועים עם 2 פרוסות לחם וכף גבינה. דווקא כאן הקיץ הופך להיות העונה האהובה עלי. אני אוהבת מתכונים קלים, אוכל שהוא לא מורכב מידי בהכנה שלו, זול בנקודות, מזין, בריא והכי חשוב טעים!!
זה צריך להיות טעים. ויש היום מגוון מאוד גדול של מתכונים שהם קלים להכנה וטעימים. תנסו.
הנה לכם עוד כמה טיפים לאכילה נכונה בקיץ כשאין ממש כוח לבשל:
המתכון הזה נולד כשלא היה לי כוח להכין כלום וחיפשתי משהו מהיר שאפשר לאכול לארוחת ערב. החלק הכי מורכז בו זה האידוי של תרד ולכן גם תרד קנוי מוכן מבחינתי עושה במקרים האלו את העבודה.
15 לביבות
רכיבים:
1 בצל קצוץ דק
1/2 שקית מדליוני תרד מופרשת, או 1 קופסא תרד טרי
ביצה
100 גרם גבינה בולגרית מעודנת 3% שומן
100 גרם גבינת ריקוטה 5% שומן ( או גבינה לבנה אחרת)
4 כפות פירורי לחם
מלח בזהירות
פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
30 גרם גבינת פרמז’ן מגוררת
תרסיס שמן
להגשה: גביע יוגורט 0% שומן ומעט עשבי תיבול
הכנה:
מאדים את הבצל הקצוץ במחבת עם תרסיס שמן ומעט מים עם ששקוף. מוסיפים את התרד ומאדים עוד כ-3 דקות ביחד. מצננים וסוחטים מהנוזלים המיותרים.
בקערה מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומוסיפים את התרד והבצל.
בעזרת כף מסדרים 15 לביבות גדולות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מפזרים מעל הלביבות את גבינת הפרמז’ן
אופים בחום של 180 מעלות כ- 15 דקות
מגישים מסודר על היוגורט או לציידו.
בתיאבון!
אהבתם את הפוסט?? מוזמנים ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות