הבלוג של פושקין רסטרו בר

פושקין

מסעדת שף אירופאית מודרנית, בניצוחו של השף גלעד פלד, בוגר ה'קורדון בלו'. המסעדה מציעה גורמה צרפתי מודרני עם נגיעות מקומיות. איכות חומרי הגלם נבחרת בקפידה וללא פשרות. עיצוב המסעדה היוקרתי והאלגנטי, יוצר אווירה ייחודית... +עוד

מסעדת שף אירופאית מודרנית, בניצוחו של השף גלעד פלד, בוגר ה'קורדון בלו'. המסעדה מציעה גורמה צרפתי מודרני עם נגיעות מקומיות. איכות חומרי הגלם נבחרת בקפידה וללא פשרות. עיצוב המסעדה היוקרתי והאלגנטי, יוצר אווירה ייחודית ורומנטית ומתאים גם לאירועים אקסקלוסיביים, תוך חוויה גסטרונומית בניחוח בינלאומי. במסעדה חדר VIP היכול להכיל עד 16 איש, בר עשיר ומגוון עם מיטב המשקאות וכן מבחר של סיגרים קובנים.

עדכונים:

פוסטים: 8

עוקבים: 60

החל מנובמבר 2010

תפריט האביב של מסעדת השף פושקין

27/03/2011

אביב הגיע פסח בא ואיתו התפריט המחודש של פושקין הכולל מספר מנות המעוררות את כל החושים.

בין המנות החדשות תוכלו למצוא מבחר מנות צמחוניות מצויינות

בייבי פלפלים ברטטוי, ויניגרט פלפלים, רוקט, קלמטה ופרמז’ן.

ניוקי מרווה, וולוטה דלורית, פורצ’יני וביצת שליו.

ריזוטו פורצ’יני ואספרגוס.

ספגטי זעפרן, פטריות בר וולוטה פרמז’ן.

בין המנות הבשריות ניתן למצוא:

פילה עגל, מרמלדת שאלוט ומח עצן, ירקות בייבי, תפוח אדמה ויולט, קונסומה הל.

וולינגטון ברווז וכבד אווז, כרוב בפורט ותבלינים, אגס בפורט, ענבים, בייבי סלק, בצלי פנינה ברוטב יין אדום.

פילה רוז’ה, פונדו עגבניות, טפנד, פיזאלדייר, ויניגרט פלפלים.

פושקין

מונטיפיורי 27

תל אביב

טלפון: 03-5251501

עוד מהבלוג של פושקין רסטרו בר

אסקלופ כבד אווז, ספרינג רול קונפי ברווז, דובדבנים וקציפת שקדים

באדיבות השף גלעד פלד ממסעדת השף "פושקין" ברח' מונטיפיורי בתל אביב חומרים לאווז: 100 גר' כבד אווז ¼ כוס ברנדי מלח ופלפל מעט עירית קצוצה 4 דובדבנים מגולענים 4 שקדים טריים קלופים חומרים לספרינגרול: 4 עלי סיגר /...

תצוגה מקדימה

פילה עגל ופירה שורש סלרי

באדיבות השף גלעד פלד המנצח על מטבחה של 'פושקין' במונטיפיורי תל אביב חומרים לסטייק: 4 סטייקים של 180 גר' פילה עגל 2 כפות שמן סויה 250 גרם חמאה מלח פלפל חומרים לפירה: 4 שורש סלרי מקולף חתוך לקוביות 10 שיני שום 1 בצל...

פיטיבייה שליו וכבד אווז

באדיבות השף גלעד פלד המנצח על מטבחה של 'פושקין' במונטיפיורי תל אביב חומרים: בצק עלים אמיתי מחמאה מרודד לעובי של 1/2 ס"מ פנקייק דקיק 3 עלי תרד חלוטים 100 גרם פטריות פורצ'יני טריות חתוכות לקוביות (1 ס"מ) מוקפצות בשמן...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה