הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, מנהלת תוכן ומדיה חברתית, בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק:... +עוד

צלמת סטילס, מנהלת תוכן ומדיה חברתית, בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 68

עוקבים: 13

החל מינואר 2017

יש ימים כאלה, שהופכים את הכמיהה לסופ”ש לגדולה וקשה מנשוא, ימים בהם הכל הולך עקום, שאפילו השמיים שהתבהרו לא מספיקים כדי לשמור לי על החיוך. כזה היה השבוע הזה. אם יש דבר בטוח בחיינו הוא, שלכל שבוע, מבאס ככל שיהיה, יש סופשבוע ותודה על זה. לכבוד הסופשבוע המיוחל, הנה לכם/ן פינוק מתוק וקל להכנה, שהכי מתאים לסופ”ש זוגי/ משפחתי, עמוס ילדים/ חברים או פשוט סופשבוע רגוע ומנחם, שכל כך חיכיתי לו.

פנקייק שילדים אוהבים צלמת: כרמל מילנר-סער

פנקייק שילדים אוהבים צלמת: כרמל מילנר-סער

עמית זוגתי, פורחת בסופ”ש, כמה שהיא אוהבת את עבודתה, היא כל כך ממתינה תמיד לסופשבוע, מעבר לרצון לנוח ולאגור כוחות לשבוע שאחרי, היא מתעסקת בכל שבוע ממשישי בבוקר ב”מה אכין לנו בסופ”ש הזה”? “איך בא לך שאפנק אותנו”? עצם המחשבה על זה תמיד ממלאת אותה בשמחה ובהתרגשות. בשישי הזה, כל שרציתי היה פשוט את הפנקייק המפורסם שלה. כזה שאפילו הוריי כל כך מחכים שכבר תכין, אז כיבדנו אותם/ן, אלא מה. אז הנה המתכון הפשוט והכ”כ מוצלח שלה. פנקו את הילדים, את האהובים/ות, את ההורים, לכולנו מותר מדי פעם להמתיק את ימינו בשחיתות מהסוג המוצדק ביותר.

פנקייק מושחת וחד-פעמי של עמית

כמות ל-3 אנשים

המרכיבים:

1 כוס קמח רגיל

2 כפות סוכר לבן

1 שקית סוכר וניל

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

1 ביצה

1 כוס חלב

2 כפות שמן

שמן לטיגון/ חמאה

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה, מוסיפים להם את החומרים הרטובים, מערבבים היטב הכל ביחד עם מטרפה (לוודא שאין גושים) ויוצקים בגודל הדרוש, לתוך מחבת חמה עם מעט שמן/ תרסיס שמן/ חמאה, לאחר שנוצרות בועות, הופכים לצד השני ומוציאים לצלחת עם נייר סופג, מיד לאחר שהפנקייק משחים מעט משני הצדדים.

שוקולד חם:

שמים בסיר קטן 120 גרם (כחצי מיכל) שמנת מתוקה על אש נמוכה עד לפני רתיחה, מכבים את האש ומוסיפים מיד חפיסת שוקולד מריר (100 גרם), נותנים לו לנוח רגע בתוך השמנת החמה ואז מערבבים לכדי מרקם אחיד.

תוספות מתוקות צלמת: כרמל מילנר-סער

תוספות מתוקות צלמת: כרמל מילנר-סער

** ליד הפנקייק: כל מה שתבחרו- אנחנו אוהבות רוטב מייפל איכותי/ שוקולד חם (מתכון מצורף) עם עיגולי בננה.

 

בתיאבון וסופשבוע מושחת ומפנק.

כרמל.

 

 

 

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

עבדים היינו- מה נשתנה? המדריך לצליחת החג בשלום ומתכון לחזרת לוהטת

עבדים היינו לפרעה במצרים ומה נשתנה מאז אתם/ן שואלים/ות? ובכן, לא הרבה! בכל שנה, כחודש לפחות לפני חג הפסח אנחנו משתעבדים מחדש. משעבדים/ות עצמנו לניקיונות המטורפים בהיקף בלתי סביר בעליל, לתורים הבלתי נגמרים בסופר, לפקקים...

תצוגה מקדימה

בחג הזה מתחברים לשורשים

אז איפה אתם/ן בחג? השאלה הכה ישראלית שמהדהדת בכל שיחת חולין, בסוף הקיץ בואכה תחילת ספטמבר. לשמחתי, שפר מזלי ומעולם לא דאגתי לגבי איפה אהיה בחג או מה נאכל? מה שתמיד הטריד אותי היה מה לקנות למארחים/ות. השנה, זוגתי ואני מארחות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 9 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה