הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 142

עוקבים: 20

החל מינואר 2017

כשמרוקאית מכינה קציצות ירק צמחוניות

09/03/2017

לכבוד יום הקציצה הבינלאומי שחל היום, אני מביאה לכם/ן את הקציצות המעולות של אמא זהבה, עם טוויסט לטובת הנכד הצמחוני. אמא שלי לא הבינה מה זה לבשל או לאפות צמחוני/ טבעוני. הסברתי לה שוב ושוב, שזה לא טרנד ושהמון אנשים הופכים/ות לצמחונים/טבעוניים בעיקר בשנים האחרונות ומעבר לכל זה, מנסים להתחיל לאכול יותר בריא. כשאחד מנכדיה החליט לפני כשנתיים להפוך לצמחוני, היא לא ידעה את נפשה מרוב דאגה ובעיקר בלבול ותהיות של “אוי, אז מה הוא יאכל בכלל”?

לכניסה למתכון לחצו כאן: http://haerechhamusaf.co.il/?p=164

 

אחרי צלמת: כרמל מילנר-סער

אחרי צלמת: כרמל מילנר-סער

בתיאבון.

כרמל.

 

 

 

 

 

 

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

נורמנדה משדרג לכם/ן את החג

לקראת חג ההתחדשות, הלא הוא פסח, חברת "קלינטון סחר" שאחד ממותגי הדגל שלה הוא "נורמנדה", מציעה לכם/ן סדרת מקררים גדולים, איכותיים ומעוצבים, שישדרגו לכם/ן את החג ואת כל השנה. אין שמחה גדולה יותר בעיניי משמחת ההתחדשות, בין אם...

תגובות

פורסם לפני 7 months
תצוגה מקדימה

מולטי כבד קצוץ - המנה שתעשה לאורחים שלכם חג שמח

כתבה, טעמה וצילמה: כרמל מילנר-סער   יש אנשים שחיים משבת לשבת, אני מעבירה את השנה שלי בהמתנה מאפריל לאפריל. פסח מבחינתי הוא חג החגים, מעבר לכך שהוא נחגג בעונה האהובה עליי, האביב, יש בו חגיגיות, מטעמים ויופי שאין בשום...

תצוגה מקדימה

סדקים של שוקולד- שלגיות משגעות וקלות הכנה

אתם/ן בטח מכירים/ות אותן כשלגיות, פיצוץ שוקולד, רעידת אדמה ועוד שמות מגוונים. עוגיות השוקולד המשובחות האלה מוכרות לא רק בגלל טעמן השוקולדי המשגע, שכמו מתפצפץ לו בפה, אלא בעיקר בשל הסדקים הסופר פוטוגניים שמתקבלים בהן בזמן...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה