הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, מנהלת תוכן ומדיה חברתית, בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק:... +עוד

צלמת סטילס, מנהלת תוכן ומדיה חברתית, בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 68

עוקבים: 13

החל מינואר 2017

שניצל. אחד המאכלים האהובים/ות על ילדים בכל העולם, וגם על מבוגרים, לא כן? אז בפעם הבאה שאתם/ן חושבים/ות לשלוף מהמקפיא שניצל בשלל צורות מדליקות, מעובד ומלא חומרים משמרים וסוכרים, לזרוק לתנור, או ירחם השם, למיקרו ולהגיש לילד/ה בארוחת הצהריים, עצרו רגע ופשוט נסו את המתכון הבא, כדורי שניצל שכל המשפחה תאכל ותתאהב בהם.

כל כך פשוט להכין שניצל מעוף טרי, זמן ההכנה אינו ארוך, גם כאן תוכלו להכינו בשלל צורות שיגרמו לילד לבקש עוד והכי חשוב, זה יצא הרבה יותר בריא וטעים מכל שניצל שתקנו.

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

בעקבות משימת השבוע, בקורס המהמם שלי פשוט לבשל (מטעם סלונה ודורות), משימת קציצות שניתנת דקה לפני פורים חייבת להיות ברוח החג. החלטתי שגם אוכל יכול להתחפש. השניצל שינה את צורתו הרגילה והתגלגל לו לכדי כדור טעים ומושך למראה, מבטיחה לכם/ן שהוא יהפוך גם אצלכם/ן בבית בתוך רגע, לפורמט החדש והמועדף לשניצל. זמן ההכנה קצר, התוצאה מרהיבה וכדורי השניצל נחטפים במהירות. תנסו ותתאהבו!

בצל מטוגן של דורות  צלמת: כרמל מילנר-סער

בצל מטוגן של דורות
צלמת: כרמל מילנר-סער

מתכון לכדורי שניצל (שילדים ומבוגרים אוהבים) המרכיבים: 500 גרם עוף טחון תפוח אדמה בינוני מגורד קטן בצל קטן מגורד ממש קטן (אפשר לחסוך זמן ולהשתמש בבצל מטוגן קפוא של דורות) שליש כוס פירורי לחם כף קטשופ (לא חובה) כף רוטב צ’ילי מתוק (יש בגרסה ללא תוספת סוכר) מעט אבקת מרק עוף פלפל שחור טחון מלח שמן קנולה לציפוי: 2 ביצים טרופות פירורי לחם (רצוי מוזהבים)

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

אופן ההכנה: *ניתן לטגן/ לאפות! לערבב את כל המרכיבים ביחד, לקרר במקרר כחצי שעה, לגלגל לכדורים קטנים, לטבול בביצה ולצפות בפירורי לחם. לטגן את הכדורים בשמן חצי עמוק ולהפוך כשצד אחד משחים או לאפות על נייר אפייה משומן מעט את הקציצות לאחר שהושטחו (לא לגלגל לעיגול אלא כמו ללביבה) ולאפות במשך כ-30 דקות על בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואז להפוך לצד השני לעוד כ-10 דקות.   חג פורים שמח ובתיאבון! כרמל.

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 9 months
תצוגה מקדימה

עבדים היינו- מה נשתנה? המדריך לצליחת החג בשלום ומתכון לחזרת לוהטת

עבדים היינו לפרעה במצרים ומה נשתנה מאז אתם/ן שואלים/ות? ובכן, לא הרבה! בכל שנה, כחודש לפחות לפני חג הפסח אנחנו משתעבדים מחדש. משעבדים/ות עצמנו לניקיונות המטורפים בהיקף בלתי סביר בעליל, לתורים הבלתי נגמרים בסופר, לפקקים...

תצוגה מקדימה

בחג הזה מתחברים לשורשים

אז איפה אתם/ן בחג? השאלה הכה ישראלית שמהדהדת בכל שיחת חולין, בסוף הקיץ בואכה תחילת ספטמבר. לשמחתי, שפר מזלי ומעולם לא דאגתי לגבי איפה אהיה בחג או מה נאכל? מה שתמיד הטריד אותי היה מה לקנות למארחים/ות. השנה, זוגתי ואני מארחות...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה