הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 142

עוקבים: 20

החל מינואר 2017

חברת ארטייסט יוצרת פינגר פוד משובח ואיכותי- אחרי שתטעמו ממנו, תרצו את כל היד

21/09/2018

במהלך חודש יולי הייתי בהשקה של רשת חנויות חדשה. שעה לפני שהחנות נפתחה לקהל הרחב, הייתה הרמת כוסית של עיתונאים ובלוגרים, שזכיתי להיות מוזמנת אליה, במהלכה אכן הרמנו כוסית של יין טוב, אך גם טעמנו מגוון רחב של פינגר פוד צבעוני ומרשים שהוזמן על ידי היח”צ של האירוע. התפעלתי מהמוצרים בחנות כמובן, אבל לקחתי איתי מהחוויה גם את טעמן המשובח של יצירות האומנות הקטנות שהוגשו שם ומיד ביררתי את מקורם. עודכנתי כי מדובר בחברה שנקראת: ARTaste המתמחה בהכנת פינגר פוד טעים, איכותי ומרהיב ביופיו המובא אליכם/ן עד הבית/ המשרד/ מקום האירוע בתוך מגשי אירוח נאים, כך שכל שנותר לכם/ן הוא רק להגיש, להתענג על הטעם ולהקשיב למחמאות.

 

ארטייסט- שולחן לדוגמא צילום: אסף אמברם

ארטייסט- שולחן לדוגמא
צילום: אסף אמברם

פניתי לארטייסט על מנת לבדוק עבור קוראיי/ותיי ועבורנו בתוך ים חברות הקייטרינג והפינגר פוד, במה הם שונים ולמה תעדיפו לבחור דווקא בהם לאירוע הבא שלכם/ן, עסקי או פרטי.

לאחר שיחה נעימה עם תמר ושפע שאלות, הבנתי שאלה בדיוק מגשי האירוח איתם הייתי רוצה לארח באירוע משפחתי, דוגמת יום הולדת 80 לאבא שלי בדצמבר, יום השנה שלי ושל זוגתי במרץ, הרמת כוסית לחג בעבודה שלה וסתם כך, לפינוק סופ”ש ביתי.

ARTaste מעניקה פתרון נגיש, משמח ואיכותי לרגעים החשובים והמגוונים בחיים שלנו. הם מספקים Finger Food במגשי אירוח ומקפידים על טריות, מגוון, עניין ושמחה באוכל שהם מכינים, למנות יש טעם מצוין ומראה מלהיב. ללא ספק, הן בהשקה כשהתוודעתי לארטייסט לראשונה והן לאחר שקיבלתי את המגשים שלהם, הדבר הראשון שהתרשמתי ממנו, הוא הצבעוניות וגם כמובן הגודל, או בעצם הקוטן, מה שמידית הופך כל אחת מהמנות לכ”כ מרהיבה ומתוקה.

 

יניב ועפרה שבח- בעלי ארטייסט צילום: שירן כרמל

יניב ועפרה שבח- בעלי ארטייסט צילום: שירן כרמל

יניב שבח- שף קונדיטור ראשי- למד ועבד במקומות רבים בטרם החליט לפתוח עסק לפינגר פוד, עשה את הסטאז’ בפריז. אפילו התיאור שלו על החלטתו לעסוק בתחום מעורר תיאבון:

“הבטתי בלחם התופח, צבעו משתנה והופך קרמל, קרום נסדק משמיע פצפוץ קולני והמקום כולו אפוף ריח משכר. לעומד מהצד נראיתי ודאי בטוח ומנוסה, בתוך תוכי, התרגשתי. ברגע המתאים פתחתי את התנור ושלפתי באחת תריסר כיכרות מהבילות. כשסגרתי את דלת התנור והכיכרות לפניי, היה לי חם והזעתי, אבל חשתי אושר וידיעה מוחלטת: אהיה אופה, קונדיטור, יוצר. זה ייעודי ובכך אעסוק. מאז עברו למעלה מעשר שנים במהלכן עבדתי במקומות רבים, מלבד לחמים, התמחיתי בפטיסרי, שוקולד, מאפים וקייטרינג. מהפטיסרי הצרפתי למדתי דיוק והקפדה, המטבח האיטלקי לימד אותי על נדיבות ותשוקה.  אני רואה בקונדיטוריה אומנות ואת הקונדיטורים המובילים, רבי-אמן”.

עפרה שבח- נשואה ליניב, היא האחראית בעסק על התפעול ועל המכירות וביחד נדמה שהם לגמרי זוג מנצח, שהקים עסק משפחתי מאהבה אמיתית לאיכות ולאנשים.

כמו בלא מעט מקרים, גם כאן העסק הוקם מתוך תחושה של צורך, חיפוש ושליחות של ממש. הם מסכמים את ההחלטה במשפט:

“ארטייסט נולדה בסמוך ללידת בתנו הבכורה, אז ביקשנו לארח קרובים וחברים לכבוד הלידה, בקלות ומבלי להתאמץ. באירוח החלומות שבדמיוננו ראינו פוקאצ’ינות מאיטליה, פטיפורים מצרפת, מיני מאפים טריים עשויים עבודת יד, גבינות בוטיק, קישים אישיים, סלטים רעננים בכוסות אישיות ועוד. רצינו אירוח אינטימי, ללא ערימות כלים בסיום, תוך שמירה על עלויות סבירות. כשף קונדיטור נוכחתי בקושי במציאת קייטרינג שיענה על כל דרישותינו וזמן קצר אחרי האירוע נרתמנו להקמת ארטייסט”.

ויש גם פינגר פוד טבעוני צילום: טל מורד

ויש גם פינגר פוד טבעוני צילום: טל מורד

ארטייסט היא חברה מצליחה ומהאיכותיות בתחום הפינגר פוד, שמה הולך לפניה בכל הקשור להקפדה על איכות, מקוריות, טריות וטעם. הם מספקים פתרון פשוט, מוצלח ולא יקר, להבדיל ממה שנהוג לחשוב, לאירוח עבורכם ועוד. בימים אלה למשל, תוכלו ליהנות ממגשים שיגיעו עד הסוכה שלכם/ן, בטוחה שהאושפיזין שלכם יגידו לכם תודה.

מגשי האירוח המפנקים והמרהיבים שלהם יוכלו לתת מענה באירועים פרטיים כמו ימי הולדת (יש גם עוגות יום הולדת עם כיתוב אישי), ימי נישואים, מסיבת רווקות, בריתות וכו’, כמו כן, ישנו מענה גם לעסקים, בין אם זה השקה של מוצר חדש, פתיחה חגיגית, הרמת כוסית לעובדים ועוד. יש משלוחים לכל הארץ. בתקופות עמוסות כמו חגים וכו’, מומלץ להזמין מספיק זמן מראש.

תוכלו לבחור מגש של מתוקים, מלוחים, סלטים, נלווים ומגשים מיוחדים לחגים השונים והכל טרי, ייחודי, מוקפד ומעורר תיאבון.

הטראפלס המושלם של ארטייסט צילום: כרמל מילנר-סער

הטראפלס המושלם של ארטייסט צילום: כרמל מילנר-סער

בגזרת המתוקים תוכלו למצוא: 

פטיפורים (יש גם טבעוניים), כוסיות מוס חגיגיות, טארטלטים של פירות, מוס קינוח פלטינום, מוס יוגורט ופירות העונה, מקרונים שיכורים, קראנצ’יפנים וניל/ שוקולד,

מיני מאפינס, כדורי שוקולד מובחרים,טראפלס עם נצנצים ועוד.

בגזרת המלוחים תוכלו למצוא: 

כריכוני הבית, כריכוני לחמניית סלק, כריכונים טבעוניים, מיני קיש, קאנאפס, פטיפורים מלוחים, קאפקייקס מלוח, מארז מאפים ועוד.

בבואכם/ן להזמין תוכלו לבחור מבין המגוון העשיר, מעבר למגשים, יש אפשרות להזמין ירקות ומטבלים, מגשי גבינות, טאפאסים, סלסלת לחמניות טריות או מאפים מושקעים’ ממרחים ועוד. כמו כן, תוכלו לצרף להזמנה בר שתייה, מיץ סחוט טרי, סנגריה קרה, ריהוט וכלים חד פעמיים לאירוח וגם אנשי שירות מקצועיים מטעם ארטייסט במקרה של אירוע ביתי רב משתתפים או כזה שתזדקקו בו לסיוע או פשוט לעסוק בהנאה ואכילה ולהשאיר את האירוח להם.

מגש מלוחים מגוון צלמת: כרמל מילנר-סער

מגש מלוחים מגוון צלמת: כרמל מילנר-סער

אנחנו הזמנו את המגש המלוח ואת המגש המתוק ובנוסף, טראפלס משובח. ההזמנה הגיעה לביתנו עם שליח מקסים ולא ידענו את לבנו משמחה. הפינגר פוד הגיע במגשים חד פעמיים נאים בתוך קופסאות צבעוניות ממותגות, הכל היה מסודר כל כך מרהיב ומעורר תיאבון שהתקשיתי להחליט אם קודם לצלם, או קודם להגניב איזה ביס. (ברור שצילמתי שנייה לפני שטעמנו).

זוגתי ואני טעמנו בכל ערב ממשהו אחר. היינו יושבות מול הטלוויזיה, בוחרות פרק בסדרה האהובה ואוכלות תוך כדי את המיני-תענוג הזה. למען האמת, היה מקסי תענוג, אבל הכל כל כך קטן וחמוד שזה ממש נגמר בביס או שניים לכל היותר ותמיד השאיר טעם של עוד.

מגש מתוקים מגוון צלמת: כרמל מילנר-סער

מגש מתוקים מגוון צלמת: כרמל מילנר-סער

הטראפלס היו הכי טובים שטעמנו (וטעמנו), הם היו של שוקולד עם וויסקי ודבש, טעם מקורי וייחודי מאין כמותו. לאחר מכן, פנינו לטעום מהמלוחים. יצוינו לשבח, לחמניות הסלק המדהימות (ללא צבע מאכל כמובן), שכבר בהשקה ההיא, קנו אותי. היו בתוכן קממבר ופלפל שחור על גבי חמאת פקאן, עלי אורוגולה וקולורבי. הפטיפורים המלוחים היו מושלמים ומיוחדים להפליא, כדוגמת מאפה חצילים עם קראמבל מלוח ומאפה אספרגוס ושברי פיסטוק. עפנו לגמרי על הקאנאפס שזה בעצם מיני פחזניות עם מרכיבים שונים בתוכן ועליהן כדוגמת: ממרח פלפלים וגבינת מסקרפונה, גבינת שמנת, רוקפור, אגוז מלך וחמוצית, סלט טונה וכו’.

לחמניות הסלק המדהימות של ארטייסט צלמת: כרמל מילנר-סער

לחמניות הסלק המדהימות של ארטייסט צלמת: כרמל מילנר-סער

כמה קטן, ככה מושלם צלמת: כרמל מילנר-סער

כמה קטן, ככה מושלם צלמת: כרמל מילנר-סער

אחרי ההתנסות המלוחה (העדפה שלי) עברנו להתנסות המתוקה (העדפה שלה) וטעמנו ממגש המתוקים הכל כך מפתה. התחלנו עם פטיפורים קטנים ומשגעים ממש ברמה של קונדיטוריה עילית בפריז. ניסינו קרמו תות ופטל על בסיס עוגיית סבלה, פנקוטה וניל וג’לי רימונים, מקרון עם גנאש תפוח וקינמון (השניים האחרונים לכבוד חגי תשרי), עזבו את הטעם, זה היה כמעט יפה מכדי לאכול. משם עברנו לטארטלטים שהיו כולם עשויים בצק עדין ופריך, מילוי של קרם פטיסייר ופירות העונה המובחרים מעל. כולם היו טעימים, אך יצויינו טארטלט האננס וטארטלט גרגרי הרימון. הגענו לאחד מהחביבים על זוגתי- פחזניות ובעצם במקרה הזה: קראנצ’יפנים- פחזנית מיני פריכות במילוי קרם פטיסייר ווניל אמיתי. וואו. זה היה מדהים ונבלע בביס. מקרונים בשילוב אלכוהול שטרם זכינו לטעום היו מקוריים להפליא. מה שנראה לנו ככוסיות של מוזלי, התבררו אחרי ביס ככוסיות קסם מדהימות ובהן מוס קייצי ואוורירי עם קראנץ’ גרנולה ביתית ופירות העונה, אפילו אמא שלי טעמה וביקשה מיד לומר לה היכן ניתן לקנות כאלה ואם נוכל להשיג מתכון. אפילו כדורי השוקולד הכה פשוטים בד”כ, עוברים שדרוג בידי האומן של יניב למעדן של ממש, עם קוקוס קלוי ופולי קקאו מעל. ציון לשבח הולך לכוסיות המוס החגיגיות שכבר במראה שלהן הרשימו אותנו מאד והטעם? גן עדן. קבלו: קרמו נענע, מוס ליים, קוביות לימונצ’לו ושברי קראמבל פקאן. קרמו שוקולד לבן, מוס קסיס, ג’לי פירות אדומים עם שברי קראנץ’ תות וטיפת מרנג ושכבות מוס קפה ושוקולד עם קראמבל קקאו ודיסקית שוקולד. אין מילים, וגם אין מוס יותר, כמה עצוב.

טארטלטים עם פירות העונה צלמת: כרמל מילנר-סער

טארטלטים עם פירות העונה צלמת: כרמל מילנר-סער

כוסיות מוס חגיגיות של ארטייסט צלמת: כרמל מילנר-סער

כוסיות מוס חגיגיות של ארטייסט צלמת: כרמל מילנר-סער

הלוואי והייתי יכולה להמליץ על מלוח כזה או על מתוק אחר, אבל המגשים המדהימים שקיבלנו (והכילו קצת מהכל לצורך הכתבה) וכל אחת מהמנות שהיו בהם, גרמו לנו כולן לעונג צרוף והותירו אותנו נפעמות, מחויכות ואפילו קצת מעריצות. זוגתי (קונדיטורית בהכשרתה ובעלת ניסיון של 17 שנה בעבודה וניהול של מסעדות יוקרה) ואני (פודית, בלוגרית וצלמת אוכל ואכלנית אנינת טעם), הבנו מיד שמדובר פה על מקצוענים שמבינים היטב שחומרי גלם איכותיים, מובחרים וטריים, בשילוב ידע עשיר ויכולות מקצועיות גבוהות עם נגיעת אהבת אדם ואירוח, יכולים בקלות להפוך עסק בתחום האוכל בכלל והקייטרינג בכלל למוביל בתחומו וכזה שמעבר ליצירת ואספקת אוכל להמונים, עוסק בעצם בהפצת שמחה ואהבה, כי אוכל שכזה לגמרי משמח לבב אנוש. אין לי ספק שנרצה להזמין את מגשי ארטייסט לאירוע הבא שלנו (שיבוא כבר נו) ושמשפחתי, חבריי וקוראיי שמבינים שיש קייטרינג ויש אמנות, ידעו להבדיל בין השניים ויבחרו להעניק לעצמם/ן ולאורחים/ות שלהם/ן את הכי טוב שיש.

ארטייסט- פינגר פוד מבריק וחד פעמי צלמת: כרמל מילנר-סער

ארטייסט- פינגר פוד מבריק וחד פעמי צלמת: כרמל מילנר-סער

 ARTaste

לאתר/ הזמנות: 

https://www.artaste.co.il/

לדף הפייסבוק:

https://www.facebook.com/artastefood/

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

Lofra- איטלקי לוהט במטבח שלכם/ן

אחד הדברים שישראלים/ות הכי אוהבים/ות לקראת החגים ובעיקר לקראת חג הפסח הקרב ובא זה להתחדש. כשמשדרגים את הבית במוצר חדש, איכותי ושימושי, נדמה שתוך רגע גם התחושה שלנו משתדרגת, מעצם הרכישה, מהיופי ובעיקר מההתרגשות האופפת...

תגובות

פורסם לפני 9 months
תצוגה מקדימה

DAISO - חוויה יפנית בישראל

ענקית הקמעונאות DAISO JAPAN, הגיעה לישראל ומביאה לצרכן הישראלי בשורה של ממש, עם עשרות אלפי מוצרים שונים, איכות, מקוריות ומחיר אטרקטיבי וקבוע שעומד על 10 ש"ח בלבד לכל מוצר. ביום רביעי לפני שבוע, הגעתי לפתיחה החגיגית של סניף...

תגובות

פורסם לפני 5 months
תצוגה מקדימה

זה הסתיו עם המרק- מרק אפונה עשיר עם בצקניות טבעוניות מחיטה מלאה

בימינו לא צריך לחכות יותר לחורף שיפציע, כדי להוציא מהבוידעם את מתכוני המרקים הכי טובים שלנו. בחוץ קצת מתקרר וכבר בא לנו איזה מרק מהביל ומנחם, כזה שיפיץ בבית ריחות מופלאים ויחמם את הבטן, כמו אז כשהיינו ילדים ועלה קצת החום/...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה