הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 142

עוקבים: 20

החל מינואר 2017

רשת מרינדו- בשר מהגולן, מציעה בשר איכותי ומשובח במסעדות, בסניפים ובהזמנות באתר

02/09/2018

“מרינדו- הבשר מהגולן”, היה מאז ומתמיד עבורי, שם נרדף לבשר איכותי מהצפון. לא הכרתי את החברה שיושבת אי שם בעין גב, אבל שמה בתחום הבשר הלך תמיד לפניה. בשבוע שעבר הסתבר לי שהחברה הפכה עם הזמן לרשת וכוללת כבר 6 סניפים ובתוכם מסעדות, קצביות וחנויות. רגע לפני ראש השנה, החלטתי לראות מקרוב ולהבין על מה כולם מדברים כבר שנים. הצטיידתי בבשר משובח לחג, אך בעיקר בתובנות, מתכונים ותיאבון. היה יאמי.

הסניף בויצמן- רמה"ש צלמת: כרמל מילנר-סער

הסניף בויצמן- רמה”ש צלמת: כרמל מילנר-סער

 

החל משנת 2003 מגדלים רועי תבור ואיתמר קנדליק, טלאים ועגלים במושב כנף אשר בדרום רמת הגולן. רועי ואיתמר הם חברים, שותפים ובעלי “מרינדו”. בתחילת הדרך סופק רוב הבשר למסעדות במרכז הארץ וחברות קייטרינג. עקב הביקוש הרב החלו בשנים האחרונות במרינדו, לשווק בשר ללקוחות פרטיים עד הבית, ללא תוספת מחיר. הרשת מונה כיום כבר שישה סניפים.

בקיץ 2006 חנכה מרינדו את סניפה הראשון ברחוב אוסישקין ברמת השרון ,בשנת 2007 נפתח מתחם גדול בקבוץ עין גב הכולל את מפעל הבשר של מרינדו, חנות מעדנים קצביית בשרים ומסעדת בשרים והכל על טהרת הבשרים המובחרים של מרינדו. בהמשך התווסף לרשת סניף בכיכר המדינה, סניף באחד העם בת”א וסניף נוסף ברמת השרון   (במקור חנות ותיקה ומוכרת לבשר שנקראה מיט שופ), הסניף הכי חדשה ברשת הינו, זה שנפתח לאחרונה בשרונה מרקט ת”א. תוכלו כמובן ליהנות מהזמנות דרך האתר שלהם ולקבל את מוצרי הבשר המובחרים והנבחרים אליכם/ן עד הבית בתוך מספר ימים, יש ימי חלוקה קבועים לאזורים השונים. (מהרו להזמין בשל ריבוי ההזמנות לחג).

לא ידעתי עד כה שיש להם לא אחד אלא שני סניפים ברמת השרון, שזה בהחלט קרוב אליי (הרצליה), בחמישי האחרון, שמחה ומלאת רעיונות לארוחת החג, אצתי רצתי לפגישה עם מנהלת השיווק המקסימה שירלי בסניף סוקולוב.

הכי מקצועיים שיש. מימין: אור, שירלי- מנהלת השיווק של הרשת, מאיר ותום- מנהל הסניף צלמת: כרמל מילנר-סער

הכי מקצועיים שיש. מימין: אור, שירלי- מנהלת השיווק של הרשת, מאיר ותום- מנהל הסניף צלמת: כרמל מילנר-סער

פגשתי את תום גלעד, מנהל הסניף המתוק, שהחל את דרכו ברשת כבר לפני כמה שנים, כטבח במסעדת מרינדו בעין גב, עם הזמן עבר לעמדת הגריל מן ולאחר שעבר להתגורר במרכז, נכנס בטבעיות לתפקיד מנהל הסניף ברמת השרון. פגשתי שם את שירלי כאמור ואת צוות החנות האדיב, מאיר ואור.החנות מעוצבת ממש בקפידה ומכילה מצד אחד את הקצביה עצמה, עם הבשר הטרי והאיכותי על שלל סוגיו (ההתמחות היא בשר טלה ועגל שבעלי הרשת מגדלים ברמת הגולן), מן הצד השני, נמצא מקרר רחב ידיים ובו בשר קפוא משלל סוגים, אפילו בשר על שיפוד/ מתובל במרינדה טעימה ובשקית ואקום ורק מוכן להיות מונח בתנור/ על המנגל, דגים,  פירות ים ועוד.

רק תבחרו צלמת: כרמל מילנר-סער

רק תבחרו צלמת: כרמל מילנר-סער

 

לא עגל, עגלה. הכי טעים שיש צלמת: כרמל מילנר-סער

לא עגל, עגלה. הכי טעים שיש צלמת: כרמל מילנר-סער

ויש גם קפוא צלמת: כרמל מילנר-סער

ויש גם קפוא צלמת: כרמל מילנר-סער

בכל החנויות גם תמצאו מקרר עם סלטים, סלמון טרי, משקאות טבעיים, נקניקים מובחרים של חברת “מזרע”, מתוקים לקינוח ועוד. על מדפי עץ תוכלו למצוא יינות, בירות ושמן זית. התוצרת החקלאית הנמכרת ברשת הינה תנובתה של רמת הגולן. כרם הענבים של מרינדו ממוקמת בתל פארס (מרכז רמת הגולן), 10 דונם של קברנה מרלו וסירה. היינות של מרינדו: קברנה סוביניון מרלו וסירה וגם את המועדף עליי מכל, רוזה. כמו כן, הבירה של מרינדו, מפתיעה למדי, זוהי בירה טרייה ולא מפוסטרת, מיוצרת עבור הרשת ע”י מבשלת בזלת הגולן, הבירה מסוג אייל, פירותית ובצבע ענברי (ממש אהבתי אותה, למרות שאיני חובבת בירות כלל). את הבירות תוכלו לטעום מהחבית, במסעדות הרשת וכמובן לרכוש אותן בבקבוקים בגודל 330 מ”ל או 750 מ”ל בכל הסניפים. למרינדו גם כרם זיתים במושב כנף, שם מיוצר שמן זית סורי מעולה בחמיצות של 0.5, הנמכר בחנויות בקופסאות פח מדליקות בשלל גדלים.

שמן הזית המשובח של מרינדו צלמת: כרמל מילנר-סער

שמן הזית המשובח של מרינדו צלמת: כרמל מילנר-סער

היין המעולה של מרינדו צילום: גל בן זאב

היין המעולה של מרינדו צילום: גל בן זאב

הבירות הייחודיות של מרינדו צילום: גל בן זאב

הבירות הייחודיות של מרינדו צילום: גל בן זאב

במקום תמצאו את כל המוצרים הנלווים שתצטרכו לארוחה שלכם/ן: תבלינים טהורים ונקיים של הרשת, ללא צבעי מאכל, תוספים וכו’, מטבלים שונים, רטבים של חברת “ננדוס” הותיקה וגם רטבים מיוחדים של “מרינדו” (ממליצה בחום על הרוטב פלפלים חריף אש שלהם), פויקה וציוד למנגל, חומרי גלם איכותיים מהמטבח האיטלקי ועוד. בימים אלה תוכלו למצוא שם גם מארזים לחג עם תוצרת שכל מארח/ת ישמחו לקבל.

מארזי חג מהתוצרת המעולה של מרינדו צלמת: כרמל מילנר-סער

מארזי חג מהתוצרת המעולה של מרינדו צלמת: כרמל מילנר-סער

ביליתי במקום כשעתיים והתרשמתי עד מאד מהניקיון במקום, הבשרים הקפואים וגם הטריים נראים מעולה וארוזים באופן מוקפד, לקוחות קבועים וחדשים, מגיעים למקום כל העת, מבקשים את הבשר הקבוע שלהם או מגוונים במוצרים חדשים שהגיעו, מקבלים שירות מחויך ומקצועי ויותר מכך, כל לקוח שני שנתקלתי בו, ביקש מהצוות וגם קיבל כמובן מתכון מומלץ לבשר שהוא קנה, ייעוץ מקצועי על הנתחים השונים ועוד. (ברור שהצלחתי לקבל עבור הקוראים/ות שלי מתכון שווה לחג, ראו מצורף). המחירים אגב, הוגנים למדי, בטח לאור האיכות.

גם בשר איכותי וגם מתכון לכל דורש/ת צלמת: כרמל מילנר-סער

גם בשר איכותי וגם מתכון לכל דורש/ת צלמת: כרמל מילנר-סער

אני בחרתי נתח נאה של פילה עגלה טרי שיהפוך בזכות זוגתי המוכשרת ולאחר בישול ארוך בתנור, לבריסקט שיכנס לג’בטה טרייה עם שלל תוספות ורטבים. כמו כן, יש כרגע בסניפים השונים שוקיים שנמכרות ללא העצם במרכזן ובכך הופכות לאופציה נפלאה לאפייה ממושכת בתנור עם מילוי טעים בתוכן ובמרינדה לבחירתכם. רעיון מעולה למי שעושה ארוחות למעט אנשים ולא צריך למלא עוף שלם.

מאיר בפעולה צלמת: כרמל מילנר-סער

מאיר בפעולה צלמת: כרמל מילנר-סער

 

מוכן ומזומן- המרינדה והתיבול כבר בפנים צלמת: כרמל מילנר-סער

מוכן ומזומן- המרינדה והתיבול כבר בפנים צלמת: כרמל מילנר-סער

בסניפים תמצאו נתחים מכל סוג שרק תוכלו לדמיין, תשכחו מהבשר הטחון עם תוספת המים והמלחים שאתם/ן קונים בסופר או מהשניצל הלא ממש חלק במרקמו שאתם קונים מהמכולת השכונתית. מעולם לא ראיתי בשר טחון שנטחן מולי במקום, כל כך אדום ויפה עושה את דרכו אל התבנית ומשם לעראיס הבא שלנו, שניצלים דקים ונקיים כמו שאני אוהבת, גם כן, מצאו לעצמם בית חדש אצלנו. אבל השיא של ביקורי היה, שני המבורגרים גדולים ויפים, מבשר טרי, שהוצעו לי והפכו ביום שישי בערב לארוחה מפנקת ומושחתת במיוחד שהכנתי, בליווי רוטב הפלפלים החריף אש של מרינדו. לא הצלחנו לסיים את הארוחה בשל גודל ההמבורגרים והתוספת צ’יפס שהכנתי, אך יש לציין כי בכל ביס וביס השתחרר מכל אחת מאיתנו צליל של עונג, על איכות הבשר וכמה שהמבורגר מבשר טרי לא דומה לשום דבר אחר.

ארוחת שחיתות עם המבורגר טרי ורוטב חריף אש של מרינדו צלמת:  כרמל מילנר-סער

ארוחת שחיתות עם המבורגר טרי ורוטב חריף אש של מרינדו צלמת:
כרמל מילנר-סער

בימים העמוסים שעוברים על כולנו לפני החג, דעו שתוכלו בקלות ליהנות גם אתם/ן מהבשר המובחר הזה, לארוחת ראש השנה ולשאר החגים שבדרך ובכלל, בהגעה לאחד הסניפים של הרשת או בהזמנה מהירה ויעילה דרך אתר מרינדו וקבלה של הזמנתכם עד הבית בתוך מספר ימים. מרינדו מתחייבים לאיכות גבוהה, תוצרת איכותית ושירות מקצועי עבור לקוחותיה. ואם מזדמן לכם/ן להגיע לסניף ובו מסעדה (בעין גב, אחד העם או שרונה מרקט), אל תפספסו את המנות המעולות שלהם (המבורגר, טלה עוף ועוד).

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

אז איפה תוכלו למצוא את כל הטוב הזה? 

מרינדו עין גב (מסעדה, קצביה וחנות), מרינדו יקנעם- מתחם G (קצביה, מעדנייה ומסעדה), מרינדו רמה”ש (קצביה וחנות- ויצמן+אוסישקין), מרינדו ת”א  (קצביה וחנות-כיכר המדינה+מסעדה, קצביה וחנות-שרונה מרקט).

להזמנה באתר: 

http://www.marinado.co.il/

לדף הפייסבוק: 

https://www.facebook.com/Marinadoshop/

"Nice to meat you" צלמת: כרמל מילנר-סער

“Nice to meat you” צלמת: כרמל מילנר-סער

 

מתכון לשוק / כתף ממולאת

באדיבות רועי תבור- מבעלי “מרינדו”

המצרכים:

שוק טלה טרי או כתף טלה טריה מופרדת מהעצם ( לבקש מהקצב )

למילוי: 
750 גרם בשר עגל טחון טרי
שמן זית
50 גרם צנוברים
1  בצל סגול קצוץ
5  שיני שום קצוצות
1 כפית כמון
1/2 כפית הל טחון
1 כפית מלח דק
1 כפית פלפל שחור גרוס
למרינדה: 
3/4 כוס שמן זית
3 ענפי טימין
כפית פלפל אנגלי שלם
5 יח’ עגבניות מיובשות
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח אטלנטי גס
6 שיני שום שלמות
* חוט לקשירת הנתח
אופן ההכנה:
במחבת מטגנים קלות את כל מרכיבי המילוי וטועמים (ניתן לתקן טעמים) , לאחר שהתערובת מוכנה, משטיחים את המילוי על נתח הטלה הפרוס,
מגלגלים את הנתח (כמו רולדה) וקושרים בחוט הקשירה.
 מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה ושופכים מעל הנתח הממולא, מעבירים למקרר למשך שעתיים.
מוציאים מהמקרר כשעה לפני ההכנה. מחממים תנור ל 180 מעלות, מכניסים פנימה את הנתח, לאחר רבע שעה מורידים את החום ל160 מעלות וצולים עוד שעתיים וחצי,
(אפשר לכסות שעתיים ובחצי שעה האחרונה להשאיר לא כיסוי).
שוק טלה ממולא של מרינדו צילום: גל בן זאב

שוק טלה ממולא של מרינדו צילום: גל בן זאב

בתיאבון ושיהיה לכולנו חג שמח וטעים.

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

DAISO - חוויה יפנית בישראל

ענקית הקמעונאות DAISO JAPAN, הגיעה לישראל ומביאה לצרכן הישראלי בשורה של ממש, עם עשרות אלפי מוצרים שונים, איכות, מקוריות ומחיר אטרקטיבי וקבוע שעומד על 10 ש"ח בלבד לכל מוצר. ביום רביעי לפני שבוע, הגעתי לפתיחה החגיגית של סניף...

תגובות

פורסם לפני 4 months
תצוגה מקדימה

זה הסתיו עם המרק- מרק אפונה עשיר עם בצקניות טבעוניות מחיטה מלאה

בימינו לא צריך לחכות יותר לחורף שיפציע, כדי להוציא מהבוידעם את מתכוני המרקים הכי טובים שלנו. בחוץ קצת מתקרר וכבר בא לנו איזה מרק מהביל ומנחם, כזה שיפיץ בבית ריחות מופלאים ויחמם את הבטן, כמו אז כשהיינו ילדים ועלה קצת החום/...

תגובות

פורסם לפני 1 year

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה