הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 134

עוקבים: 19

החל מינואר 2017

המשימה: סקירת הטעמים החדשים של בן אנד ג’ריס

15/07/2018

לכבוד העונה החמה, “בן אנד ג’ריס”, חברת הגלידות הוותיקה, משיקה כמה טעמים חדשים ולוהטים. מותג הגלידות האמריקאי המצליח שנוסד כבר ב-1978 והפך אהוב ומוכר כמעט בכל בית בעולם וכמובן גם בישראל, מתחדש כל העת ומציע מגוון חדש ומדליק לקיץ ולכל ימות השנה. החלטתי לקחת על עצמי את המשימה הלא פשוטה של בדיקת הטעמים החדשים וחזרה אליכם/ן עם חוויות והמלצות. הכינו את הכפיות.

טעם חדש- חצי אפוי קרדיט צילום: יח"צ

טעם חדש- חצי אפוי קרדיט צילום: יח”צ

לפני הכל, הבשורה היא שטעם הגלידה “חצי אפוי” חזר למדפים אחרי 15 שנה של היעדרות מורגשת. גלידת החצי אפוי היא גלידת שמנת משובחת עם וניל וגלידת שמנת משובחת בטעם שוקולד, עם בצק שוקולוד צ’יפס וחתיכות של בראוניס. מדובר בטעם מספר 1 בארה”ב. הגלידה קיבלה את שמה בשל בצק העוגיות שאינו אפוי ועוגיות  הבראוניס האפויות שבתוכה שמעניקים לה טעם ייחודי וטעים במיוחד. זוגתי ואני אהבנו ממש, אני אישית השתגעתי על בצק העוגיות הלא אפוי וחיסלתי לה את רובו.

שנייה טעמנו את הטעם השני בסדרת החצי אפוי הנקרא: “חצי אפוי פינט באטר”. זוהי גלידה ללא חלב- חצי אפוי פינט באטר המיוצרת על בסיס חלב שקדים, %100 טבעית בטעם שוקולד עם חתיכות פאדג’ וגלידת חמאת בוטנים עם בצק עוגיות חמאת בוטנים. בעקבות ההצלחה המסחררת של סדרת הגלידות האיכותיות ללא חלב, שאהובות גם על טבעונים/ות, הוציאה את טעם החמאת בוטנים עם בצק עוגיות חמאת בוטנים, שמצטרף ל-4 טעמים נוספים בסדרת הגלידות ללא חלב של בן אנד ג’ריס: צ’אנקי מאנקי, שוקולד פאדג’ בראוניס, קפה קרמל פאדג’ וחמאת בוטנים ועוגיות.

הגלידה הייתה פשוט מעולה ועשירה בטעמים, כחובבות טעם של חמאת בוטנים ממש אהבנו את הטעם וכמובן שלא יכולתי שלא לכבד את חברותיי הטובות והטבעוניות, שהן ושני הילדים שלהן, עדכנו מיד שאהבו לגמרי את הטעם המיוחד ואת השילוב עם בצק העוגיות. לטעמנו, הגלידה הזו הייתה לא פחות טעימה מגלידה מהסדרה עם החלב ואפילו יותר.

משמאל- לא לטבעונים בלבד- חמאת בוטנים ללא חלב צלמת: כרמל מילנר-סער

משמאל- לא לטבעונים בלבד- חמאת בוטנים ללא חלב צלמת: כרמל מילנר-סער

אבי זינגר מנכ”ל חב’ “בן & ג’ריס” מציין: “בשנים האחרונות חל גידול במספר האנשים הנמנעים מחלב ומוצרי חלב, הן בשל עליית המודעות לתזונה הטבעונית והן בשל רגישויות למוצרי לקטוז, אלרגיות לחלב ועוד, אך יחד עם זאת הצרכנים אינם מוכנים להתפשר על איכות וטעם. סדרת הגלידות החדשה ללא חלב תיתן מענה לקהל זה, שכן מדובר בגלידות איכותיות עם תוספות עשירות וטעם ייחודי. “הגלידות ללא חלב זכו להצלחה מסחררת בישראל, מדובר בגלידות הנושאות את תו האישור של ארגון ORG.VEGAN העולמי” מוסיף זינגר.

טעם חדש- עוגת גבינה ועוגיות קרדיט צילום: יח"צ

טעם חדש- עוגת גבינה ועוגיות קרדיט צילום: יח”צ

לאחר מכן התפנינו לטעום את  שני הטעמים החדשים בסדרת ה-CORE- שזו בעצם גלידה בעלת ליבה המשלבת שלושה אלמנטים של טעם ומרקם ייחודי. שני הטעמים החדשים בסדרת ה-CORE הם: בום צ’וקולטה ועוגת גבינה ועוגיות. גלידת ה-CORE מאפשרת לנו את כדור הגלידה המושלם. בין אם חופרים היישר אל תוככי הליבה או מערבבים הכל יחד, כל אחד יכול לקבוע לעצמו איך תראה הכפית הבאה (זוגתי מתעקשת לאכול גלידה עם כף). בטעם הבום צ’וקולטה תמצאו גלידת קרמל עם עוגיות שוקולד וגלידת מוקה עם חתיכות פאדג’ (מושלמות) וליבת שוקולד, מעולה ותתאים בול לחובבי/ות טעם המוקה ובטעם עוגת הגבינה והעוגיות תמצאו גלידת שוקולד וגלידת עוגת גבינה עם עוגיות שוקולד וליבת עוגת גבינה. מבין כל הטעמים החדשים שטעמנו, זו הייתה הגלידה העדינה מכולן, למי שחובב/ת טעמי עוגת גבינה וטעם מעודן.

ולדובדבן שבקצפת, שלא לומר הקצה של גביע הגלידה, החברה החלה לשווק בימים אלה ממש גם מארזים של רביעיית מנות אישיות:

מארז קוקי מיקס: הכולל ארבע מנות גלידה אישיות: 2 גלידות קרם עוגיות, 1 גלידת בצק עוגיות ו-1 גלידת שוקולד בראוניס.

מארז צ’אנקי מיקס: הכולל 2 גלידות צ’אנקי מאנקי, 1 גלידת בצק עוגיות ו-1 גלידת שוקולד בראוניס.

מאגדת צ'נקי מיקס קרדיט צילום: יח"צ

מאגדת צ’נקי מיקס קרדיט צילום: יח”צ

לפני שהכרתי את זוגתי, הסתפקתי במנת פרוזן יוגורט פעם ב.. בעונת הקיץ, תנו לי גלידת מקופלת וחלבה ואני מסודרת. עמית גדלה בבית שתמיד יכולתם/ן למצוא במקפיא גלידה איכותית ולרוב תוצרת חוץ. מאז, גם המקפיא שלנו בקיץ הופך לחצי מקפיא של גלידות ופינוקים ואם הייתם/ן שואלים/ות אותה לפני שסידרתי לה משימת טעימות שהלהיבה אותה במיוחד, הייתם/ן שומעים/ות מכיוונה שבן אנד ג’ריס וניל עוגיות זה החיים. עכשיו נוסף לחיים האלה עוד טעם, תרתי משמע. :)

כשהעליתי תמונה של הטעמים שקיבלתי להתנסות לפייסבוק שלי, לא חשבתי שאזכה לכל כך הרבה תגובות ואיך לומר בעדינות, המון הזמנות בפרטי למפגש חברי קרוב, אצלנו, בטח אצלנו. זוגתי אדם נדיב וכלל לא רכושנית,  עד שזה מגיע לגלידה שלה. דחינו בשלב זה כל ניסיונות לחווית טעימות המונית בביתנו.

פרט לטעם המשובח, להקפדה על האיכות ולמחיר ההוגן (24.90 לפיינט), שמחתי לדעת שחברת בן & ג’ריס מייצרת את מגוון הגלידות שלה עם חומרי גלם שמקורם בסחר הוגן. חומרי הגלם, עוברים בדיקה שהם יוצרו בתנאים חברתיים נאותים, ללא ניצול עבודת ילדים, ללא ניצול חקלאים ממדינות עולם שלישי וכו’. בניגוד לסחר החופשי המקדש את הרווחיות. הבראוניס האגדיים והעשירים בחלק מהטעמים הם ממאפיית גרייסטון בניו יורק, שם מועסקים אנשים שהתקשו להיכנס לשוק התעסוקה. בשנים האחרונות אני נוטה לבדוק קצת יותר על כל מוצר צריכה שנכנס אלינו הביתה, בן אנד ג’ריס וההקפדה שלהם בתחום התעסוקה וחומרי הגלם לגמרי מעוררי השראה.

ממליצה בחום ובעיקר בחום לוהט, לקנות הביתה כמה מהטעמים החדשים של בן אנד ג’ריס וגם כמובן לא לקפח את הטעימים הוותיקים והטובים ולאכול מול סדרה טובה, להוציא מהמקפיא לאורחים/ות ולתת לילדים/ות לטעום וליהנות.

חלומות מתוקים וקפואים צלמת: כרמל מילנר-סער

חלומות מתוקים וקפואים צלמת: כרמל מילנר-סער

הידעתם/ן?: בדיקת שוק שערכה חב’ “בן אנד ג’ריס” קובעת שהישראלים הינם במקום ה- 7 בעולם בנושא אכילת גלידה, אנחנו מסתבר אוכלים כ- 10 ליטר גלידה ממוצע בשנה (במקום ה- 1 בצריכת גלידה בעולם הינם תושבי ניו זילנד שאוכלים 28 ליטר גלידות בממוצע בשנה. בישראל צורכים מדי שנה       כ- 80 מיליון ליטר גלידות בהיקף כספי של כ- 2.1 מיליארד שקל. טעמי הגלידות המועדפים על הישראלים הינם: שוקולד ווניל, ל- %40 מהישראלים יש בכל זמן נתון גלידה במקפיא (אנחנו בתוכם כמובן), לעומת ל- %87 מהאמריקאים יש בכל זמן נתון גלידה במקפיא. ואגב, 54% מהישראלים אוכלים גלידה גם בחודשי החורף.

ולסיכום מספר עובדות מעניינות ומשעשעות על גלידה: 1 .אחד מתוך חמישה אנשים בעולם אוכל גלידה עם חיית המחמד שלו/ה.  2 .חודש יוני הוא החודש בו מיוצרת רוב הגלידה בעולם. 3 .קלינט איסטווד רץ לראשות העיר בעיר כרמל בקליפורניה, נלחם נגד פקודה האוסרת מכירת גלידה וניצח. כפרה עליו. 4 .לחב’ בן & ג’ריס יש בעיר וורמונט בית קברות עבור טעמי גלידות בדימוס. (מניחה שהרבה ישראלים/ות יחפצו לבקר את טעם הצ’רי גרסייה האהוב ולהניח כפית זוהרת לזכרו).  5 .בחורף בקנדה מוכרים יותר גלידה מאשר בקיץ. 6 .ראש ממשלת בריטניה לשעבר, מרגרט תא’צר, הייתה חלק מהצוות שהמציא לראשונה את השיטה להכנת גלידה רכה. סלמתק מגי.

פתרון גאוני- מנעול עם קוד לגלידה שלכם/ן צלמת: כרמל מילנר-סער

פתרון גאוני- מנעול עם קוד לגלידה שלכם/ן צלמת: כרמל מילנר-סער

* ועזבו עכשיו את הגלידה המשובחת או את הטעמים החדשים ומפתיעים. לבן אנד ג’ריס יש את המצאת המאה: מנעול עם קוד לגלידה שלכם/ן. אכלתם/ן בערב את הטעם האהוב עליכם/ן ונשאר רק קצת? נעלו את הגלידה שלא תחזרו הביתה אחרי העבודה לאריזה ריקה. אצלנו בבית זה תפס יופי. זוגתי מיד אימצה את ההברקה.

סקירה במשפט אחד: יש לי גלידה הכי טובה, הכי טובה ומשובחה, אבל עד שתבואו לבקר, לא בטוחה שיישאר. 

** את הגלידות של בן אנד ג’ריס, כולל הטעמים החדשים והמארזים תוכלו להשיג ברשתות השיווק השונות וחנויות המפעל של בן אנד ג’ריס בישראל, הממוקמות בבאר טוביה וביבנה. את המנעול הגאוני תוכלו להזמין במשלוח דרך האתר או בחנויות המפעל. 

 

לדף הפייסבוק:

https://www.facebook.com/BenJerrysIsrael/

 

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

נורמנדה משדרג לכם/ן את החג

לקראת חג ההתחדשות, הלא הוא פסח, חברת "קלינטון סחר" שאחד ממותגי הדגל שלה הוא "נורמנדה", מציעה לכם/ן סדרת מקררים גדולים, איכותיים ומעוצבים, שישדרגו לכם/ן את החג ואת כל השנה. אין שמחה גדולה יותר בעיניי משמחת ההתחדשות, בין אם...

תגובות

פורסם לפני 5 months
תצוגה מקדימה

מולטי כבד קצוץ - המנה שתעשה לאורחים שלכם חג שמח

כתבה, טעמה וצילמה: כרמל מילנר-סער   יש אנשים שחיים משבת לשבת, אני מעבירה את השנה שלי בהמתנה מאפריל לאפריל. פסח מבחינתי הוא חג החגים, מעבר לכך שהוא נחגג בעונה האהובה עליי, האביב, יש בו חגיגיות, מטעמים ויופי שאין בשום...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה