הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 143

החל מינואר 2017

העוגות שממש כדאי שתכירו לעצמכם/ן ולאורחים/ות שלכם/ן בחג הקרוב

03/05/2018

קבוצת טאטי המופלאה, שלשמה תמיד נקשרים חוויה איכותית, אפייה מרהיבה ושירות מעולה, כבר לגמרי מוכנה לחג השבועות.

Tatti Bakery מציגה: “חגיגה איטלקית לבנה”- מבחר עשיר של עוגות יפייפיות ויצירתיות לשבועות.

מלבד קישים, פוקאצ’ות, מאפים מלוחים ומתוקים, שתוכלו לרכוש עבור האורחים/ות שלכם/ן, תוכלו למצוא ברשת בימים אלה, את העוגות הכי טעימות שאני זכיתי לטעום.

לא בכולנו מבעבעת חדוות האפייה ויש מי שמארחים/ות בשבועות הקרוב אנשים רבים או להבדיל לא ימצאו זמן רב לשם הכנה, לשם כך בדיוק טאטי מציעה כל שרק תוכלו לחלום עליו. תוצרים מרהיבים, איכותיים, טריים ובמחיר יחסית הוגן. גם אם תתקשו לוותר על ההכנות השונות, ממליצה בחום לא לוותר לפחות על אחת מעוגות החג המשגעות של הרשת שניכר שהושקעה ביצירתן מחשבה רבה וכשרון לא מבוטל.

מחלקת הקונדיטוריה של טאטי (ששמה הולך לפניה), בהובלת הקונדיטור יוני פנחסוב והקונדיטורית שני שאול, יצרה עוגות חג, שרק מלראות אותן הבנתי שאלה יהיו עוגות החג שלנו השנה (בנוסף לגבינה פירורים המסורתית שאני תמיד מכינה).

קולקציית שבועות של טאטי בייקרי צלם: דניאל לילה

קולקציית שבועות של טאטי בייקרי צלם: דניאל לילה

זכינו לטעום שלוש עוגות מובילות מתוך המבחר המרשים:

נתחיל מ”לילות ביירות” (ליאלי ביירות)- שבמקור הינו קינוח לבנוני המבוסס על פודינג וסולת. טאטי מציעה את הגרסה שלה- זוהי עוגת בסבוסה ומלבי ומעליה פיסטוקים, השכבות השונות והחיבור ביניהן, יצרו הרמוניה מושלמת, הבסבוסה שזו בעצם עוגת סולת מעט כבדה ועליה שכבת מלאבי קריר ומרענן והפיסטוקים הקראנצ’ים מעל, הפכו כל ביס שלנו לחוויה אמיתית. היא לגמרי נבחרה כפייבוריטית שלי.

לילות ביירות- הבחירה שלי צלם: דניאל לילה

לילות ביירות- הבחירה שלי צלם: דניאל לילה

שנייה ניסינו את עוגת ה“טארט פטל ומסקרפונה”- שמכילה קרם פטל, כיפות מסקרפונה ופירות טריים והמראה שלו, הוא המרשים מכולם. שילוב שכבת הבצק עם קרם הפטל וכיפות המסקרפונה היפייפיות, יוצר מראה מרהיב ומעורר תיאבון, על הטארט פוזרו גם בנדיבות אוכמניות כחולות ותותי שדה טריים וגם מקרון פטל ורדרד שיצר תמונה מושלמת. זוגתי שמשוגעת על פירות יער ושילוב שלהם בעוגות, סימנה אותה מיד כפייבוריטית שלה.

טארט פטל ומסקרפונה- הבחירה שלה צלמת: כרמל מילנר-סער

טארט פטל ומסקרפונה- הבחירה שלה צלמת: כרמל מילנר-סער

ולבסוף, הגענו לשלישית: “קסטה סיציליאנית”- זוהי עוגה עגולה ויפה, עם שכבות ג’ינואז’ במילוי קרם ריקוטה, הדרים ומוס שוקולד לבן. החלק העליון של העוגה, עם זסטים של קליפות תפוז ולימון, נראה ממש כמו ציור, הריח הבוקע ממנה הוא ממש ריח של פרדס, היא הייתה עשירה וטעימה ולגמרי תהיה הפייבוריט של אוהבי טעם ההדרים ובכלל.

קסטה סיציליאנית יפה כמו ציור, ריחנית כמו פרדס צלמת: כרמל מילנר-סער

קסטה סיציליאנית יפה כמו ציור, ריחנית כמו פרדס צלמת: כרמל מילנר-סער

תוכלו למצוא מבחר נוסף של עוגות חג בסניפים השונים: שרלוט משפחתי- עוגת גבינה עם נגיעות של קרם פסיפלורה, מנגו ופירות טריים. קראנץ’ ריקוטה ודובדבני אמרנה, שטרודל תפוחים וריקוטה, עוגת גבינה ושוקולד- עוגת קסטה- מעל ומתחת קרמבל שוקולד מלוח שבמרכזו קרם מסקרפונה ומוס גנאש שוקולד מוקצף וכמובן שלא נפקד גם מקומה של עוגת הגבינה הביתית. העוגות מגיעות בשלל גדלים, צורות ומחירים והן כולן בשורה של טעם, יופי ויצירתיות.

ענת זרמתי- בעלים ומנכ”לית קבוצת טאטי בייקרי, פתחה בימים אלה את הסניף החדש והמושקע של הרשת ב-gindi tlv, הרשת מתרחבת בצורה חכמה ויש בה כרגע את: טאטי ביסטרו גבעתיים הוותיק (הסניף האהוב עליי), טאטי לופט ביהוד, טאטי לחם שאלה בעצם חנויות הלחמים המשמחות של הרשת שצמודות לביסטרו וללופט וכאמור, הסניף החדש והמדובר, שנפתח ממש השבוע בת”א. בהצלחה.

קבוצת טאטי בייקרי-

לדף הפייסבוק: https://www.facebook.com/%D7%98%D7%90%D7%98%D7%99-Tatti-1784319351823182/

לאתר: http://www.tatti.co.il/he/home/

חג שמח וטעים לכולנו.

כרמל.

 


 


 

 

 

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

זה הסתיו עם המרק- מרק אפונה עשיר עם בצקניות טבעוניות מחיטה מלאה

בימינו לא צריך לחכות יותר לחורף שיפציע, כדי להוציא מהבוידעם את מתכוני המרקים הכי טובים שלנו. בחוץ קצת מתקרר וכבר בא לנו איזה מרק מהביל ומנחם, כזה שיפיץ בבית ריחות מופלאים ויחמם את הבטן, כמו אז כשהיינו ילדים ועלה קצת החום/...

תגובות

פורסם לפני 1 year

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

Lofra- איטלקי לוהט במטבח שלכם/ן

אחד הדברים שישראלים/ות הכי אוהבים/ות לקראת החגים ובעיקר לקראת חג הפסח הקרב ובא זה להתחדש. כשמשדרגים את הבית במוצר חדש, איכותי ושימושי, נדמה שתוך רגע גם התחושה שלנו משתדרגת, מעצם הרכישה, מהיופי ובעיקר מההתרגשות האופפת...

תגובות

פורסם לפני 9 months

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה